Startersgids

Wil jij zelf je website maken en heb je geen idee waar je moet beginnen?

Ik maak al sinds 2009 websites voor klanten, dus ik kan wel zeggen dat ik weet waar ik het over heb en ik ga je helpen! Speciaal voor jou heb ik een startersgids gemaakt. Maak een vliegende start met jouw website! 

Waarom zelf uitzoeken als anderen dat al voor je gedaan hebben?

– Yvonne Lagewaard-

Gratis Masterclass

Hoe maak je zelf je website?

 

Ik leer jou in 5 stappen hoe je een website maakt die klanten oplevert!

Deze masterclass is voor kennisondernemers en dienstverleners, niet voor webshops die fysieke producten verkopen.

reviews

Wat klanten zeggen

Michelle Knoppers
Michelle Knoppers
2023-08-26
Mijn website heeft nu al nieuwe klanten opgeleverd, omdat ik met de tips van Yvonne de website goed vindbaar heb gemaakt.
Contact | GebarenChallenge
Contact | GebarenChallenge
2023-08-24
Ik werk al ruim 5 jaar samen met Yvonne omdat zij gewoon de mooiste websites maakt. De eerste VIP dag die ik met haar had luisterde ze goed naar wie ik ben, wat ik mooi vind, en ook wat mijn doel was met de website. Het logo en de huisstijl die ze maakte waren gelijk helemaal raak. Wekenlang scrollde ik elke dag door m’n eigen website omdat ik niet kon geloven dat die echt van mij was 🙂 En het werkte! Al meer dan 48.000 cursisten (!) hebben zich ingeschreven via mijn website. De website is in vijf jaar tijd al meerdere keren geüpgraded met nieuwe kleuren net naargelang ik ook groeide en mijn visie zich ontwikkelde, en ook hierin was Yvonne opnieuw onmisbaar. Wat ik bijzonder vind is dat Yvonne altijd het beste wilt voor jou en jouw bedrijf. Dit kenmerkt haar manier van werken, en ik raad het dus zeker aan om met haar samen te werken!
Marije Mainassy
Marije Mainassy
2023-08-24
Nooit gedacht dat ik zelf een website kon maken, maar met het template Minimalistic Matter is het gelukt! Wel mede door de ondersteuning van Yvonne, af en toe liep ik echt vast en door de tips en hulp van Yvonne is mijn website zo goed als af en kan bijna live!
Chantal van Delden
Chantal van Delden
2023-08-24
Je probeert mij oprecht te helpen, niet alleen als klant maar vooral als mens. Je bent niet pusherig om iets te verkopen. Je stimuleert positief en weet vaak de juiste vragen te stellen. Je werpt een ander licht op kwaliteiten van mensen om het beste in zichzelf naar boven te halen, of je organiseert een bootcamp en zegt rake dingen in je podcast die mij weer aan zetten wanneer ik weer eens verstrikt ben geraakt in mijn perfectionisme. Aan je template en bijbehorende academy ligt het niet. Maar dankzij al jouw extra input en waarde daar omheen lukt het mij om mijn eigen website voor elkaar te krijgen.
Debra van der Heide
Debra van der Heide
2023-08-10
Yvonne heeft mijn verwachtingen overtroffen. De website die ze voor mij heeft gemaakt past perfect bij wie ik ben en wat ik uit wil stralen met mijn bedrijf. Hierdoor trek ik beter klanten aan! Ik kan haar iedereen aanraden. Heel erg bedankt Yvonne voor jouw inzet en de samenwerking!
Marloes Jacobs
Marloes Jacobs
2023-08-03
Samen met Yvonne heb ik mijn website gemaakt in 1 dag! Yvonne is echt een expert, weet wat ze doet en heeft oog voor detail. Dat verschil zie je terug in de website. De dag samen was super waardevol: efficiënt en ook nog eens heel gezellig. Ik kan iedereen een samenwerking met Yvonne aanbevelen!
Nicolien Lettinga
Nicolien Lettinga
2023-07-11
Met behulp van Yvonne haar templates heb ik zowel mijn eigen website als online academie zelf gebouwd. De ondersteuning in de vorm van video's en downloads zijn zeer duidelijk en zelfs als je er met deze tools even niet uitkomt is het mogelijk om al je vragen te stellen en extra ondersteuning te ontvangen. Naast het feit dat technisch alles goed in elkaar zit zien de templates er ook nog eens prachtig uit én is het mogelijk om ze helemaal naar je eigen wens en huisstijl te stylen. De investering die ik heb gedaan in de templates zijn echt van meerwaarde geweest voor mijn bedrijf!
Carolijn Roelofs
Carolijn Roelofs
2023-07-10
Yvonne is een vakvrouw als het gaat om brand design en vormgeving van websites. Sinds ik met haar heb gewerkt levert mijn website continue klanten op.
Nicolien Pronk
Nicolien Pronk
2023-06-29
Yvonne en ik hebben samen in 1 dag mijn website gemaakt! Hoe fijn is dat? Echt een aanrader!
Mandy de Koning - Peters Rit
Mandy de Koning - Peters Rit
2023-06-29
Super fijne training waarin goed wordt uitgelegd hoe je de aangeschafte templates kunt gebruiken. Verschillende video's van Yvonne waarin ze de instellingen uitlegt en tips geeft voor het bouwen van je website. Ze legt alles heel duidelijk en helder uit. Mijn website stond super snel online en ziet er professioneel uit. Echt een aanrader!