Startersgids

Wil jij zelf je website maken en heb je geen idee waar je moet beginnen?

Ik maak al sinds 2009 websites voor klanten, dus ik kan wel zeggen dat ik weet waar ik het over heb en ik ga je helpen! Speciaal voor jou heb ik een startersgids gemaakt. Maak een vliegende start met jouw website! 

Waarom zelf uitzoeken als anderen dat al voor je gedaan hebben?

– Yvonne Lagewaard-

Gratis Masterclass

Hoe maak je zelf je website?

 

Ik leer jou in 5 stappen hoe je een website maakt die klanten oplevert!

Deze masterclass is voor kennisondernemers en dienstverleners, niet voor webshops die fysieke producten verkopen.

reviews

Wat klanten zeggen

Sofie Rijnsaardt
Sofie Rijnsaardt
2024-05-11
Heel tevreden met het template van Yvonne. Ik was op zoek naar een oplossing voor een nieuwe website waar ik zelf makkelijk dingen in kon aanpassen. Dankzij het template heb je op een mooie, makkelijke en snelle manier een site die bij jou bedrijf past. Met de video's van Yvonne is het makkelijk om deze te maken en aan te passen. Daarnaast werkt de community erg goed voor als je toch vragen hebt. Ik zou de templates en services van Yvonne zeker aanraden!
Manon Brouwer
Manon Brouwer
2024-05-07
Ik koos voor Yvonne omdat ik hoorde dat ze gespecialiseerd was in het begeleiden van mensen bij het maken van hun eigen websites. Haar expertise en positieve reputatie gaven me het vertrouwen dat ze me zou kunnen helpen mijn online aanwezigheid te versterken. Voordat ik me aanmeldde voor de workshop, had ik wat twijfels over mijn technische vaardigheden en of ik wel in staat zou zijn om een website vanaf nul te bouwen. Maar na het horen van positieve ervaringen van anderen en het zien van voorbeelden van Yvonne's werk, besloot ik toch de sprong te wagen. De workshop overtrof al mijn verwachtingen. Ik heb niet alleen geleerd hoe ik een website moest bouwen, maar ook hoe ik deze kon optimaliseren voor mijn nagelsalon, met aantrekkelijke ontwerpen en effectieve marketingtechnieken. Het resultaat van de workshop was verbluffend. Ik heb nu een professionele website voor mijn nagelsalon die mijn diensten op een aantrekkelijke en overtuigende manier presenteert.
Happy Cat Life
Happy Cat Life
2024-04-26
Ik ben absoluut verheugd om mijn ervaring met Yvonne van Dream Brand te delen. Vanaf het moment dat ik vanuit haar Masterclass de website template ontdekte, wist ik dat ik op iets super zou zijn. De helderheid en professionaliteit van het ontwerp waren geweldig, en het maakte het opzetten van mijn eigen site makkelijker en ook leuker! Maar het hield daar niet op. De academie van Dream Brand biedt super waardevolle informatie, en ondersteuning met het maken van de website, maar het was ook gepresenteerd op een manier die echt begrijpelijk was. En dan is er nog de Facebook-pagina. Altijd klaar om vragen te beantwoorden en ideeën te delen, het is als een onuitputtelijke bron van inspiratie en ondersteuning. Wat verder echt opvalt, is de fijne en prettige communicatie met Yvonne. Ze is altijd vriendelijk, professioneel en snel om te helpen met eventuele vragen of zorgen die ik had.
Michelle Knoppers
Michelle Knoppers
2023-08-26
Mijn website heeft nu al nieuwe klanten opgeleverd, omdat ik met de tips van Yvonne de website goed vindbaar heb gemaakt.
Contact | GebarenChallenge
Contact | GebarenChallenge
2023-08-24
Ik werk al ruim 5 jaar samen met Yvonne omdat zij gewoon de mooiste websites maakt. De eerste VIP dag die ik met haar had luisterde ze goed naar wie ik ben, wat ik mooi vind, en ook wat mijn doel was met de website. Het logo en de huisstijl die ze maakte waren gelijk helemaal raak. Wekenlang scrollde ik elke dag door m’n eigen website omdat ik niet kon geloven dat die echt van mij was :) En het werkte! Al meer dan 48.000 cursisten (!) hebben zich ingeschreven via mijn website. De website is in vijf jaar tijd al meerdere keren geüpgraded met nieuwe kleuren net naargelang ik ook groeide en mijn visie zich ontwikkelde, en ook hierin was Yvonne opnieuw onmisbaar. Wat ik bijzonder vind is dat Yvonne altijd het beste wilt voor jou en jouw bedrijf. Dit kenmerkt haar manier van werken, en ik raad het dus zeker aan om met haar samen te werken!
Marije Mainassy
Marije Mainassy
2023-08-24
Nooit gedacht dat ik zelf een website kon maken, maar met het template Minimalistic Matter is het gelukt! Wel mede door de ondersteuning van Yvonne, af en toe liep ik echt vast en door de tips en hulp van Yvonne is mijn website zo goed als af en kan bijna live!
Chantal van Delden
Chantal van Delden
2023-08-24
Je probeert mij oprecht te helpen, niet alleen als klant maar vooral als mens. Je bent niet pusherig om iets te verkopen. Je stimuleert positief en weet vaak de juiste vragen te stellen. Je werpt een ander licht op kwaliteiten van mensen om het beste in zichzelf naar boven te halen, of je organiseert een bootcamp en zegt rake dingen in je podcast die mij weer aan zetten wanneer ik weer eens verstrikt ben geraakt in mijn perfectionisme. Aan je template en bijbehorende academy ligt het niet. Maar dankzij al jouw extra input en waarde daar omheen lukt het mij om mijn eigen website voor elkaar te krijgen.
Debra van der Heide
Debra van der Heide
2023-08-10
Yvonne heeft mijn verwachtingen overtroffen. De website die ze voor mij heeft gemaakt past perfect bij wie ik ben en wat ik uit wil stralen met mijn bedrijf. Hierdoor trek ik beter klanten aan! Ik kan haar iedereen aanraden. Heel erg bedankt Yvonne voor jouw inzet en de samenwerking!
Marloes Jacobs
Marloes Jacobs
2023-08-03
Samen met Yvonne heb ik mijn website gemaakt in 1 dag! Yvonne is echt een expert, weet wat ze doet en heeft oog voor detail. Dat verschil zie je terug in de website. De dag samen was super waardevol: efficiënt en ook nog eens heel gezellig. Ik kan iedereen een samenwerking met Yvonne aanbevelen!
Nicolien Lettinga
Nicolien Lettinga
2023-07-11
Met behulp van Yvonne haar templates heb ik zowel mijn eigen website als online academie zelf gebouwd. De ondersteuning in de vorm van video's en downloads zijn zeer duidelijk en zelfs als je er met deze tools even niet uitkomt is het mogelijk om al je vragen te stellen en extra ondersteuning te ontvangen. Naast het feit dat technisch alles goed in elkaar zit zien de templates er ook nog eens prachtig uit én is het mogelijk om ze helemaal naar je eigen wens en huisstijl te stylen. De investering die ik heb gedaan in de templates zijn echt van meerwaarde geweest voor mijn bedrijf!