Hello!

aangenaam, Yvonne Lagewaard!

Ik moedig jou aan om vol voor je talenten & dromen te gaan!

Iedereen is geboren met zijn of haar eigen talenten en hoe gaaf als je die talenten kan gebruiken om je eigen business te starten. Ik vind het zo ontzettend tof om mensen zo voor hun talenten en droombusiness te zien gaan en ik vind het fantastisch dat ik daaraan bij mag dragen. Dat die talenten perfect uit de verf komen op je eigen online platform, zodat klanten je moeiteloos weten te vinden. Want dat is in mijn beleving wat een website voor je moet doen. 

Het leven wordt een meesterwerk wanneer je je talenten gebruikt om je dromen te realiseren!

– Yvonne Lagewaard-

Hoe het begon!

Toen ik 17 was werd ik keihard met beide benen op de grond gezet…

Mijn vader kreeg longkanker en overleed. het ging allemaal vrij snel. Hij was pas 51 jaar. Maar deze gebeurtenis heeft mij wel doen realiseren dat je nu moet leven en niet moet wachten tot je pensioen. Mijn vader heeft zijn pensioen niet gered, maar wel altijd gedaan waar hij gelukkig van werd. Misschien als hij dit geweten had, had hij ook andere keuzes gemaakt. Maar dit is daarom echt mijn motivatie om te doen waar mijn hart sneller van gaat kloppen. En niet alleen maar te blijven dromen, maar ze ook echt uit te laten komen!

Natuurlijk deed ik dit niet van de een op de andere dag, maar groeide dit in jaren naar het bedrijf en leven wat ik nu heb.

In 2009 had ik me aangemeld bij de kvk. Ik was nog in loondienst, maar maakte weleens een website of een logo voor iemand en dan was het wel handig als je een factuur kon sturen. Dit bleek zo lekker te lopen dat ik als vrij snel naar parttime werken ging om vervolgens helemaal voor mezelf te gaan werken. 

Toen startte mijn ondernemersavontuur pas echt…

 

.

“Ik leefde van project naar project, dat moest anders!”

Toen ik 2017 in verwachting was van mijn eerste kind, maakte ik me toch wel wat zorgen. Financieel kun je zoiets nog wel opvangen. Maar bleven mijn klanten wel op me wachten? En moest ik dan acquisitie gaan doen tijdens mijn verlof om direct daarna weer te kunnen starten? Natuurlijk kwam het allemaal goed, maar de stress die ik hier toch van had, wilde ik niet nog eens.

Dus ik besloot om een online training te maken. Die ik dan automatisch wilde verkopen via ads. Die online training was ietsje meer werk dan ik dacht en aangezien die baby toch op een bepaalde tijd komt… had ik helaas geen tijd voor promotie.

Natuurlijk had ik als backup plan nu ook weer mijn verlof financieel ingecalculeerd, want ik wist van tevoren ook niet of die online training zou gaan lopen. Dus er was geen reden tot paniek, maar ik had het graag anders gezien.Gelukkig kon ik wel gewoon genieten van mijn kersverse baby. en totaal niets deed aan zichtbaarheid op mijn social media (behalve baby spam dan), kwamen er toch spontaan bestellingen binnen voor mijn online trainingen.

“Terwijl ik met verlof was kwamen er toch spontaan bestellingen binnen!”

Oké, ik deelde misschien wat babyspam. maar niets over mijn business en toch draaide ik gewoon een normale omzet. Hoe dat kon?

Het enige wat ik afgekregen had was de inrichting van mijn website. Dat zorgde ervoor dat mensen die via bijvoorbeeld Google op mijn website kwamen direct wilden kopen. Dat is toch fantastisch! Dat gun ik jou ook! Dus ik vertel niet alleen hoe je een website maakt die klanten oplevert, ik heb er ook zelf echt eentje. Ik weet waar ik het over heb.

“Ik zie zoveel ondernemers zelf maar wat proberen met hun website.”

Maar waarom zou je zelf het wiel proberen uit te vinden. Er zijn je al zoveel anderen voor gegaan die je hiermee kunnen helpen. Het is zonde om super veel tijd te besteden aan het uitzoeken van het maken van een website. In die tijd kun je geen klanten helpen, dus het kost je gewoon tijd. En wie zegt er dat jouw wiel net zo goed is als mijn wiel? 😉

Ondernemer zijn is in mijn ogen ook slimme keuzes maken en  echt goed nadenken over wat je zelf wil doen en wat je uitbesteed.

Met dat in gedachten heb ik mijn bedrijf de laatste jaren vormgegeven. Hoe kan ik ondernemers op een zo goed mogelijke manier helpen, zonder dat het ze meteen bakken met geld kost.

Dus ik ben blij dat we elkaar gevonden hebben!

En verder…

Wie ben ik nog meer?

🎤 Ik heb ooit van mijn hobby mijn beroep gemaakt, dus ik moest een nieuwe hobby zoeken. Toen bleek ik ook best aardig te kunnen zingen en ben bij een coverband gegaan.

👌🏼 Ik ben een rommelkont die niet van rommel houdt.. (huh, kan dat?) In mijn werk juist weer helemaal niet, mijn websites zijn nooit een rommeltje, daarin ben ik super perfectionistisch. Alle marges en witruimte even groot, het liefst ronde getallen.

🎸 Lesley en ik kennen elkaar ook van de muziek, hij was gitarist bij mijn eerste band.

👦🏻👦🏻 Ik ben een echte boysmom met mijn 2 mannen. Dean zit in de 2 is nee fase en Vince is lekker de grenzen aan het opzoeken, dat zorgt nog weleens voor kortsluiting in mijn hoofd. Maar verder geniet ik enorm van ze, vooral als ze lekker komen knuffelen of weer van die grappige uitspraken hebben. Die worden natuurlijk allemaal genoteerd voor later.

👨‍👧‍👦 Lesley is een stukje ouder dan ik en had al 2 kids, die zijn inmiddels al in de 20. Een stiefmoeder (lelijk woord is dat he?) of bonusmoeder ben ik niet. Maar we hebben het wel heel gezellig in onze modern family. Heel handig ook als je een keer oppas nodig hebt. Kan het iedereen aanraden.

🏎️ Een andere hobby van me is Formule 1. Lesley zijn dochter heeft me besmet met het virus. We zitten echt ieder race weekend voor de buis en ik hou alle nieuwtjes bij. Mijn hele explorer page op insta staat ook vol met formule 1.

💻 En verder ben ik echt dol op mijn werk. Ik vind het heerlijk om andere gepassioneerde ondernemers te helpen.

 

Hoe ik dat doe?

Hoe kun je met me werken?

Van DIY website templates tot helemaal in mijn handen!

Designed by Freepik

kant & Klare DIY website templates

Maak je eigen professionele website met een voorsprong door middel van deze kant & klare website templates.

Designed by Freepik

Website maken met hulp van mij

Weinig tijd? Doe dan mee aan mijn 1 daagse groepsworkshop op locatie. Aan het eind van de dag staat je website.

Designed by Freepik

Je website helemaal uitbesteden

Super snel klaar? Maak jouw website tijdens mijn 1 op 1 VIPdag samen met mij. Aan het eind van de dag staat je website.

Favoriete blogs

Mijn beste tips voor jou!

 

Let’s connect!