Hé ondernemer!

Geen zin & tijd om zelf je website te maken?

Jij besteed liever je tijd aan jouw klanten in plaats van het freubelen aan een website. Pagina’s opmaken, bepalen wat waar komt, welk kleurtje, welk lettertype. Je snapt dat anderen daar gewoon beter in zijn dan jij, dus waarom zou je het zelf doen? 

Wel vind je het belangrijk dat je die website later zelf aan kan passen. Je wil niet afhankelijk zijn van een webbouwer voor elke aanpassing, die daar weer een 500,- euro factuur voor stuurt. 

Je wil die website ook het liefst lekker snel hebben staan. Je werkt met een nieuwsbrief, een betalingssysteem voor jouw diensten of producten of bent dit van plan en je wilt dat dit gelijk goed geïntegreerd is en allemaal automatisch werkt. 

Dan is de deze 1 op 1 VIPdag echt iets voor jou!

website-template-wordpress-yvonne-lagewaard

Samen met Yvonne heb ik mijn website gemaakt in 1 dag! Yvonne is echt een expert, weet wat ze doet en heeft oog voor detail. Dat verschil zie je terug in de website. De dag samen was super waardevol: efficiënt en ook nog eens heel gezellig. Ik kan iedereen een samenwerking met Yvonne aanbevelen!

Marloes Jacobs

Yvonne heeft mijn verwachtingen overtroffen. De website die ze voor mij heeft gemaakt past perfect bij wie ik ben en wat ik uit wil stralen met mijn bedrijf. Hierdoor trek ik beter klanten aan! Ik kan haar iedereen aanraden. Heel erg bedankt Yvonne voor jouw inzet en de samenwerking!

Debra van der Heide

Yvonne is een vakvrouw als het gaat om brand design en vormgeving van websites. Mensen Googlen en komen dan gelijk goed op mijn site terecht. Ze herkennen zich in de woorden en zeggen dat ze hun verhaal lezen. Sinds ik met haar heb gewerkt levert mijn website continue klanten op.

Carolijn Roelofs

VOOR WIE?

Deze dag is voor jou als…

  • je weet dat jouw talenten ergens anders liggen en hulp wil van een webdesign professional.
  • je liever bezig wilt houden met klanten helpen in plaats van een langdradige webdesign traject.
  • je wel graag een website wil die je zelf kunt bijhouden, zonder moeilijke code!
  • je liever niet alleen alles uit wil zoeken, maar wil leren van een professional
  • je weinig tijd hebt en niet weken bezig wilt zijn met je website
  • je graag een website wil die continu klanten oplevert
  • je misschien ooit zelf je website hebt laten maken, maar toe bent aan een professionelere versie.
  • je kennisondernemer of dienstverlener bent, niet geschikt voor uitgebreide webshops, zoals kleding & sieradenwebshops.

Hoe gaat de VIPdag in zijn werk?

Van inhoud, vormgeving en techniek naar LIVE!

Wat moet je voorbereiden?

Geen zorgen, ik help je! Je krijgt toegang tot mijn Launch Now Bootcamp, een online training van 4 video’s. Daarin leer je snel en eenvoudig content maken voor al je pagina’s. Teksten die jouw authenticiteit benadrukken en klanten aan jou binden. Heb je nog geen logo of kleuren? Dan help ik je daar ook mee op weg. Zo ben je perfect voorbereid en kunnen we meteen aan de slag!”

Wat gaan we doen?

We starten met een call waarin we kijken welke pagina’s je wilt en wat je nog mag voorbereiden. Op de VIPdag zelf gaan we samen aan de slag met het bouwen van jouw website! Ik doe natuurlijk het bouwwerk. Aan het einde van de dag staat de website. Vaak zijn er nog wat kleine puntjes op de i, die we in de week erna even oppakken. We sluiten af met de afrondingscall en klaar!

...en dan gaan we live!

YES! Je website is klaar om nieuwe klanten aan te trekken. Na afloop van dit traject staat jouw website als een huis en weet jij precies hoe je in de toekomst zelf aanpassingen kunt doen en pagina’s kunt toevoegen. Je krijgt ook toegang tot mijn Online Academy waarin alle uitlegvideo’s staan voor naslagwerk. Kom je er toch niet uit, dan help ik je persoonlijk in mijn fijne besloten Facebook community.  

Dit is waarom ik de persoon ben die je kan helpen!

“Waarom zou je zelf kostbare tijd verspillen, er zijn je al zoveel mensen voor gegaan!”

Ik zie zoveel ondernemers uren struggelen met allerlei zaken die niet bij hun passie of talent horen. Als je voor jezelf begint moet je ineens boekhouder, sales expert, content creator, webdesigner en nog zoveel meer zijn. Daar ben je jouw business toch niet voor gestart? Jij wilde iets doen met je talent of je passie en nu ben je bezig met zaken die daar helemaal niets mee te maken hebben en die je verre van geld opleveren. Dat is dus waarom je als ondernemer slimme keuzes moet maken en heel goed moet kijken naar wat je wel zelf en wat je niet zelf doet.

Ik heb mijn bedrijf sinds 2009 en heb door de jaren heen gemerkt dat dit een struggle is van veel ondernemers. Dit is misschien ook wel herkenbaar voor jou? Daarom ben ik op zoek gegaan naar die slimme en snelle oplossingen voor het maken van een website zoals deze VIPdag, zodat jij je vooral bezig kan houden met dat waar je jouw bedrijf voor gestart bent, jouw passie!

Websites die ook tijdens een VIpdag gemaakt zijn

Laat je inspireren door voorbeelden van anderen

Resultaten

Van a tot z

Alles wat je krijgt bij deze VIPdag!

=

Een complete dag t.w.v. 1897,- bij mij op locatie waarin ik in samenspraak met jou je volledige website bouw.  

=

Een van de 5 kant & klare website templates t.w.v. 399,-, gemaakt in WordPress met de contentbuilder Divi + gratis licentie key, dat bespaart je nog eens 249 dollar. (check ze hier)

=

Ik regel een heerlijke lunch, koffie, thee en lekkere hapjes voor tussendoor. You can’t be creative on an empty stomach. 😉 

=

Toegang tot mijn online training van 4 video’s. Waarin je snel en eenvoudig leert hoe je zelf je pagina;s in de toekomst aan kan passen.

=

Toegang tot mijn besloten groep waarin ik je vragen beantwoord, maar je ook hulp kan krijgen van andere template gebruikers. 

=

2 Calls t.w.v. 294,- ex. btw met mij waarin we alles voorbespreking en gezamenlijk afronden met nog wat puntjes op de i. 

Bekijk een demonstratie van het aanpassen

Na afloop weet je precies hoe je zelf je website kunt aanpassen

In het kader van show it don’t tell, laat ik je hier zien hoe ik in 6 minuten de lettertypes, kleuren en foto’s op de homepage van een van mijn templates aanpas. Natuurlijk kan jij het niet direct zo snel als ik, maar zelfs al zou jij er 4 keer zo lang over doen, dan heb jij in nog geen half uurtje die homepage aangepast. Het enige wat jij nodig hebt is de motivatie om het te gaan doen en niet bang te zijn om fouten te maken.

Met mijn hulp lukt dit jou ook!

Twijfel je of de VIPdag iets voor jou is?

Laat je telefoonnummer achter en ik bel je!

Laten we dan even kijken of we een match zijn. Ik zit namelijk ook niet te wachten op iemand tijdens mijn VIPdag die niet precies past. 😊 Dan gaat het namelijk een hele moeizame dag worden. 

10 + 5 =

reviews

Wat klanten zeggen

Manon Brouwer
Manon Brouwer
2024-05-07
Ik koos voor Yvonne omdat ik hoorde dat ze gespecialiseerd was in het begeleiden van mensen bij het maken van hun eigen websites. Haar expertise en positieve reputatie gaven me het vertrouwen dat ze me zou kunnen helpen mijn online aanwezigheid te versterken. Voordat ik me aanmeldde voor de workshop, had ik wat twijfels over mijn technische vaardigheden en of ik wel in staat zou zijn om een website vanaf nul te bouwen. Maar na het horen van positieve ervaringen van anderen en het zien van voorbeelden van Yvonne's werk, besloot ik toch de sprong te wagen. De workshop overtrof al mijn verwachtingen. Ik heb niet alleen geleerd hoe ik een website moest bouwen, maar ook hoe ik deze kon optimaliseren voor mijn nagelsalon, met aantrekkelijke ontwerpen en effectieve marketingtechnieken. Het resultaat van de workshop was verbluffend. Ik heb nu een professionele website voor mijn nagelsalon die mijn diensten op een aantrekkelijke en overtuigende manier presenteert.
Happy Cat Life
Happy Cat Life
2024-04-26
Ik ben absoluut verheugd om mijn ervaring met Yvonne van Dream Brand te delen. Vanaf het moment dat ik vanuit haar Masterclass de website template ontdekte, wist ik dat ik op iets super zou zijn. De helderheid en professionaliteit van het ontwerp waren geweldig, en het maakte het opzetten van mijn eigen site makkelijker en ook leuker! Maar het hield daar niet op. De academie van Dream Brand biedt super waardevolle informatie, en ondersteuning met het maken van de website, maar het was ook gepresenteerd op een manier die echt begrijpelijk was. En dan is er nog de Facebook-pagina. Altijd klaar om vragen te beantwoorden en ideeën te delen, het is als een onuitputtelijke bron van inspiratie en ondersteuning. Wat verder echt opvalt, is de fijne en prettige communicatie met Yvonne. Ze is altijd vriendelijk, professioneel en snel om te helpen met eventuele vragen of zorgen die ik had.
Michelle Knoppers
Michelle Knoppers
2023-08-26
Mijn website heeft nu al nieuwe klanten opgeleverd, omdat ik met de tips van Yvonne de website goed vindbaar heb gemaakt.
Contact | GebarenChallenge
Contact | GebarenChallenge
2023-08-24
Ik werk al ruim 5 jaar samen met Yvonne omdat zij gewoon de mooiste websites maakt. De eerste VIP dag die ik met haar had luisterde ze goed naar wie ik ben, wat ik mooi vind, en ook wat mijn doel was met de website. Het logo en de huisstijl die ze maakte waren gelijk helemaal raak. Wekenlang scrollde ik elke dag door m’n eigen website omdat ik niet kon geloven dat die echt van mij was :) En het werkte! Al meer dan 48.000 cursisten (!) hebben zich ingeschreven via mijn website. De website is in vijf jaar tijd al meerdere keren geüpgraded met nieuwe kleuren net naargelang ik ook groeide en mijn visie zich ontwikkelde, en ook hierin was Yvonne opnieuw onmisbaar. Wat ik bijzonder vind is dat Yvonne altijd het beste wilt voor jou en jouw bedrijf. Dit kenmerkt haar manier van werken, en ik raad het dus zeker aan om met haar samen te werken!
Marije Mainassy
Marije Mainassy
2023-08-24
Nooit gedacht dat ik zelf een website kon maken, maar met het template Minimalistic Matter is het gelukt! Wel mede door de ondersteuning van Yvonne, af en toe liep ik echt vast en door de tips en hulp van Yvonne is mijn website zo goed als af en kan bijna live!
Chantal van Delden
Chantal van Delden
2023-08-24
Je probeert mij oprecht te helpen, niet alleen als klant maar vooral als mens. Je bent niet pusherig om iets te verkopen. Je stimuleert positief en weet vaak de juiste vragen te stellen. Je werpt een ander licht op kwaliteiten van mensen om het beste in zichzelf naar boven te halen, of je organiseert een bootcamp en zegt rake dingen in je podcast die mij weer aan zetten wanneer ik weer eens verstrikt ben geraakt in mijn perfectionisme. Aan je template en bijbehorende academy ligt het niet. Maar dankzij al jouw extra input en waarde daar omheen lukt het mij om mijn eigen website voor elkaar te krijgen.
Debra van der Heide
Debra van der Heide
2023-08-10
Yvonne heeft mijn verwachtingen overtroffen. De website die ze voor mij heeft gemaakt past perfect bij wie ik ben en wat ik uit wil stralen met mijn bedrijf. Hierdoor trek ik beter klanten aan! Ik kan haar iedereen aanraden. Heel erg bedankt Yvonne voor jouw inzet en de samenwerking!
Marloes Jacobs
Marloes Jacobs
2023-08-03
Samen met Yvonne heb ik mijn website gemaakt in 1 dag! Yvonne is echt een expert, weet wat ze doet en heeft oog voor detail. Dat verschil zie je terug in de website. De dag samen was super waardevol: efficiënt en ook nog eens heel gezellig. Ik kan iedereen een samenwerking met Yvonne aanbevelen!
Nicolien Lettinga
Nicolien Lettinga
2023-07-11
Met behulp van Yvonne haar templates heb ik zowel mijn eigen website als online academie zelf gebouwd. De ondersteuning in de vorm van video's en downloads zijn zeer duidelijk en zelfs als je er met deze tools even niet uitkomt is het mogelijk om al je vragen te stellen en extra ondersteuning te ontvangen. Naast het feit dat technisch alles goed in elkaar zit zien de templates er ook nog eens prachtig uit én is het mogelijk om ze helemaal naar je eigen wens en huisstijl te stylen. De investering die ik heb gedaan in de templates zijn echt van meerwaarde geweest voor mijn bedrijf!
Carolijn Roelofs
Carolijn Roelofs
2023-07-10
Yvonne is een vakvrouw als het gaat om brand design en vormgeving van websites. Sinds ik met haar heb gewerkt levert mijn website continue klanten op.

Veelgestelde vragen

Voor wie is de VIPdag geschikt?

Dit is voor jou als jij snapt dat jouw tijd kostbaar is en dat jij niet uren zelf wil gaan zitten prutsen aan een website, maar je liever bezig wilt houden met het helpen van jouw klanten.

Voor dienstverleners en kennisondernemers, denk aan kappers, schoonheidsspecialistes, coaches, fotografen, etc. Wil jij een uitgebreide shop zoals bijvoorbeeld een kledingwinkel beginnen, dan is de VIPdag niets voor jou. Maar wil jij net als ik online producten aanbieden dan weer wel. Mijn templates zijn de basis, past dat bij jouw business, dan moet het goed komen. Je mag het ook altijd even bij mij checken.

Heb ik technische kennis nodig?

Nee, zeker niet. Ik ga de website voor je maken en daarna mag je hem zelf gaan bijhouden. Er komt helemaal geen code aan te pas. In mijn video’s neem je stap voor stap mee door de systemen. Na mijn uitleg ben je prima in staat om zelf verder te werken in je website. Kom je er niet uit, dan help ik je direct verder via mijn facebookgroep. Je kan ook altijd nog een uurtje met mij samen boeken. 

Wat is een contentbuilder? En waarom de Divi builder?

Een contentbuilder is een tool op je website waarmee je de website heel gemakkelijk zelf aan kan passen. Je hoeft dus niet te werken met moeilijke codes en kunt zelfs de tekst en afbeeldingen aan de ‘voorkant’ van de website aanpassen.

Ik werk met de divibuilder omdat deze super gebruiksvriendelijk is. Als je geen verstand hebt van webdesign kun je ermee werken. Maar ik als designer kan er wel hele mooie designs in maken. Dat zorgt ervoor dat je zo’n authentieke website krijgt en geen website die de slager op de hoek van de straat ook heeft.

Kan ik ook met een andere contentbuilder werken?

Ik werk zelf alleen met Divi. Ik adviseer om te kiezen voor 1 contentbuilder. Zodat er geen fouten ontstaan in je website.

Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker! Ik ken mijn doelgroep, veelal starters en kleine ondernemers en weet dat niet iedereen meteen mega grootte budgetten ter beschikking heeft. Daarom kun je bij mij ook in 4 termijnen van 487,- ex. btw betalen.

Is de website echt in 1 dag af?

We spreken van tevoren duidelijk af welke pagina’s we allemaal gaan maken tijdens de dag en deze zijn allemaal af. Ik kan natuurlijk niet beloven dat ik 50 blogs voor je online zet of 10 salespages, het moet wel realistisch zijn om in 1 dag te doen. 

Het is ook niet aan te raden om 10 verschillende salespages te gebruiken, dus dat zal ik je snel uit je hoofd praten 😉 

Kan ik meedoen aan de VIPdag als ik nog geen inhoud voor mijn website heb?

Jazeker! Ik ga je namelijk ook helpen met wat je allemaal voorbereid moet hebben. Je krijgt toegang tot the Launch Now Bootcamp, een online training waarin ik je in 4 korte filmpjes stap voor stap vertel wat je op welke pagina moet zetten.

Kunnen we ook starten zonder een template van Dream Brand?

Nee, dat zal helaas niet gaan. De reden dat we website in 1 dag kunnen doen is omdat we uitgaan van mijn templates als basis. Die gaan we aanpassen. En als we blanco beginnen, dan is er veel meer werk te doen. We gaan hem natuurlijk wel helemaal customizen. Je herkent het template misschien niet eens meer terug.

Moet ik zelf nog iets regelen voordat ik aan de slag kan

Ja, je moet zelf zorgen voor een laptop.

Ook heb je nodig een domeinnaam, hosting en WordPress installatie. Een hosting partij heeft vaak een installatie systeem en een handleiding hoe je het zelf kunt doen.

Slimmer is om de hosting via ons te regelen. Dan zetten wij een kopie van de demo website voor je klaar. En ben je meteen ready voor de VIPdag.

Heb je al hosting? Verhuizen is geen probleem. En bij mijn hostingpartij kan je zelfs je huidige website online laten staan en de nieuwe site eerst bouwen vanuit een ontwikkelomgeving. Dit regelen zij allemaal voor je.

Wil je toch vanuit je bestaande wordpress beginnen? Dan adviseer ik om echt met een blanco WordPress te beginnen en daar het template op te installeren. Omdat je wellicht eerder al plugins geinstalleerd hebt, die niet helemaal lekker werken met Divi. 

Het is een behoorlijke investering, haal ik dat er wel uit?

Absoluut! Als jij zelf je website gaat maken ben je er veel langer mee bezig. In die tijd kun jij jouw klanten ook helpen. Met andere woorden, geld verdienen. Hoe eerder die website online is, hoe eerder mensen jou kunnen vinden.

En daarbij komt dat wanneer jij jouw website zelf zou maken, hij natuurlijk nooit zo goed zal zijn als wanneer je hem door een professional laat maken.

Ik maak al sinds 2009 websites, help dagelijks bijna 300 mensen met hun website in mijn online community, heb al ruim 600 klanten geholpen en zelfs al meer dan 3000 mensen alles over websites geleerd via mijn gratis masterclasses. Ik weet echt waar ik het over heb. Jouw website is bij mij in goede handen en gaat jou sowieso klanten opleveren.

Ga je ervoor?

VIPdag

Jouw website in 1 dag?

Heb je interesse in deze VIPdag? Plan dan een matchgesprek in mijn agenda in. Heb je nog vragen, mail gerust naar hello@dreambrand.nl

Jouw investering: 2250,- ex. btw

of 4 termijnen van 587,- ex. btw