website-template-wordpress-yvonne-lagewaard

Hé ondernemer!

Jouw website in 1 dag maken?

Klinkt goed he? Jij wilt geen avonden, dagen of zelfs maanden in je eentje struggelen, met als resultaat een website die verre van professioneel is en die precies 0 klanten oplevert… zucht!

Eigenlijk wil je je helemaal niet bezighouden met het maken van een website, je wilt je richten op het helpen van je klanten. Maar zonder website, geen klanten… dus die website moet er wel komen en het liefst snel!

Doe dan mee aan de workshop: maak je eigen website! Aan het einde van de dag heb je een prachtige en professionele website, die echt bij je past en die natuurlijk klanten oplevert! 

Mijn website heeft nu al nieuwe klanten opgeleverd, omdat ik met de tips van Yvonne de website goed vindbaar heb gemaakt.

Michelle Knoppers | elleshaarennagels.nl

De website is nog mooier geworden, dan verwacht en ik snap nu veel beter hoe ik zelf mijn website aan kan passen. 

Esther Meulman | vitavitale.nl

Achteraf zou ik willen dat dit eerder op mijn pad was gekomen. In no-time had ik een prachtige en professioneel uitziende website.

Robbin Benschop | robbinbenschop.nl

VOOR WIE?

Deze workshop is voor jou als…

  • je graag zelf je website wil maken, maar geen zin hebt in struggles en frustraties
  • je liever niet alleen alles uit wil zoeken, maar wil leren van een professional
  • je weinig tijd hebt en niet weken bezig wilt zijn met je website
  • je precies wilt leren wat een website is die verkoopt
  • je zelf geprobeerd hebt een website te maken, maar je niet alles voor elkaar krijgt.
  • je graag snel een professionele en mooie website wilt voor je business
  • je wilt weten hoe je zelf je website maakt en bijhoudt, zonder code!
  • je het liever niet helemaal alleen doet en graag hulp wilt van een webdesign professional.
  • Kennisondernemer of dienstverlener bent, niet geschikt voor uitgebreide webshops, zoals kleding & sieradenwebshops.

Hoe gaat de workshop in zijn werk?

Van inhoud, vormgeving en techniek naar LIVE!

Wat moet je voorbereiden?

Geen zorgen, ik help je! Je krijgt toegang tot mijn Launch Now Bootcamp, een online training van 4 video’s. Daarin leer je snel en eenvoudig content maken voor al je pagina’s. Teksten die jouw authenticiteit benadrukken en klanten aan jou binden. Zo ben je perfect voorbereid en kunnen we meteen aan de slag!”

Wat gaan we doen?

Op de livedag gaan we samen aan de slag met het bouwen van jouw website! Samen creëren we minimaal een homepage, aanbod, over jou en contactpagina. Ik geef je een korte uitleg en daarna ben jij aan zet. Maak je geen zorgen als je ergens vastloopt, ik ben in de buurt om je te helpen en je weer op weg te helpen!

...en dan gaan we live!

YES! Na afloop van de dag kun jij live met je website en weet jij precies hoe je in de toekomst zelf verder kunt bouwen. Daarnaast krijg je toegang tot mijn Online Academy waarin alle uitlegvideo’s staan voor naslagwerk. Kom je er toch niet uit, dan help ik je persoonlijk in mijn fijne besloten Facebook community.

Dit is waarom ik de persoon ben die je kan helpen!

“Waarom zou je zelf kostbare tijd verspillen, er zijn je al zoveel mensen voor gegaan!”

Ik zie zoveel ondernemers uren struggelen met allerlei zaken die niet bij hun passie of talent horen. Als je voor jezelf begint moet je ineens boekhouder, sales expert, content creator, webdesigner en nog zoveel meer zijn. Daar ben je jouw business toch niet voor gestart? Jij wilde iets doen met je talent of je passie en nu ben je bezig met zaken die daar helemaal niets mee te maken hebben en die je verre van geld opleveren. Dat is dus waarom je als ondernemer slimme keuzes moet maken en heel goed moet kijken naar wat je wel zelf en wat je niet zelf doet.

Ik heb mijn bedrijf sinds 2009 en heb door de jaren heen gemerkt dat dit een struggle is van veel ondernemers. Dit is misschien ook wel herkenbaar voor jou? Daarom ben ik op zoek gegaan naar die slimme, snelle en betaalbare oplossingen voor het maken van een website zoals deze workshop, zodat jij je vooral bezig kan houden met dat waar je jouw bedrijf voor gestart bent, jouw passie!

Wat klanten zeggen

De reacties na afloop van de workshop

Van a tot z

Alles wat je krijgt tijdens de workshop!

=

Een complete dag waarin ik je leer hoe je zelf je website aan kunt passen, kom je er niet uit, dan help ik je. 

=

Een van de 5 kant & klare website templates t.w.v. 399,-, gemaakt in WordPress met de contentbuilder Divi + gratis licentie key, dat bespaart je nog eens 249 dollar.

=

Ik regel een heerlijke lunch, koffie, thee en lekkere hapjes voor tussendoor. You can’t be creative on an empty stomach. 😉 

=

Toegang tot mijn online training van 4 video’s. Waarin je snel en eenvoudig leert content maken voor al je pagina’s.

=

Toegang tot mijn besloten groep waarin ik je vragen beantwoord, maar je ook hulp kan krijgen van andere template gebruikers. 

BONUS  1,5 uur durende groepscall vooraf t.w.v. 149,- Omdat ik het belangrijk vind dat iedereen zo goed mogelijk voorbereid is op deze dag geef ik een live groepscall in de vorm van een Q&A vooraf.

Bekijk een demonstratie van het aanpassen

Je hoeft niet technisch te zijn!

In het kader van show it don’t tell, laat ik je hier zien hoe ik in 6 minuten de lettertypes, kleuren en foto’s op de homepage van een van mijn templates aanpas. Natuurlijk kan jij het niet direct zo snel als ik, maar zelfs al zou jij er 4 keer zo lang over doen, dan heb jij in nog geen half uurtje die homepage aangepast. 

Met mijn hulp lukt dit jou ook!

Twijfel je of de workshop iets voor jou is?

Laat je telefoonnummer achter en ik bel je!

Ik zal je altijd eerlijk advies geven! Ik zit namelijk ook niet te wachten op iemand in mijn workshop die er niet op zijn plek zit of die niet tevreden is. Het is ook in mijn belang dat iedereen echt past, want aan het eind van de dag moet die website wel klaar zijn. 😊

4 + 3 =

klanten die ook voor een Dream Brand website kozen

Laat je inspireren door wat anderen ervan maakten

Resultaten

reviews

Wat klanten zeggen

Michelle Knoppers
Michelle Knoppers
2023-08-26
Mijn website heeft nu al nieuwe klanten opgeleverd, omdat ik met de tips van Yvonne de website goed vindbaar heb gemaakt.
Contact | GebarenChallenge
Contact | GebarenChallenge
2023-08-24
Ik werk al ruim 5 jaar samen met Yvonne omdat zij gewoon de mooiste websites maakt. De eerste VIP dag die ik met haar had luisterde ze goed naar wie ik ben, wat ik mooi vind, en ook wat mijn doel was met de website. Het logo en de huisstijl die ze maakte waren gelijk helemaal raak. Wekenlang scrollde ik elke dag door m’n eigen website omdat ik niet kon geloven dat die echt van mij was 🙂 En het werkte! Al meer dan 48.000 cursisten (!) hebben zich ingeschreven via mijn website. De website is in vijf jaar tijd al meerdere keren geüpgraded met nieuwe kleuren net naargelang ik ook groeide en mijn visie zich ontwikkelde, en ook hierin was Yvonne opnieuw onmisbaar. Wat ik bijzonder vind is dat Yvonne altijd het beste wilt voor jou en jouw bedrijf. Dit kenmerkt haar manier van werken, en ik raad het dus zeker aan om met haar samen te werken!
Marije Mainassy
Marije Mainassy
2023-08-24
Nooit gedacht dat ik zelf een website kon maken, maar met het template Minimalistic Matter is het gelukt! Wel mede door de ondersteuning van Yvonne, af en toe liep ik echt vast en door de tips en hulp van Yvonne is mijn website zo goed als af en kan bijna live!
Chantal van Delden
Chantal van Delden
2023-08-24
Je probeert mij oprecht te helpen, niet alleen als klant maar vooral als mens. Je bent niet pusherig om iets te verkopen. Je stimuleert positief en weet vaak de juiste vragen te stellen. Je werpt een ander licht op kwaliteiten van mensen om het beste in zichzelf naar boven te halen, of je organiseert een bootcamp en zegt rake dingen in je podcast die mij weer aan zetten wanneer ik weer eens verstrikt ben geraakt in mijn perfectionisme. Aan je template en bijbehorende academy ligt het niet. Maar dankzij al jouw extra input en waarde daar omheen lukt het mij om mijn eigen website voor elkaar te krijgen.
Debra van der Heide
Debra van der Heide
2023-08-10
Yvonne heeft mijn verwachtingen overtroffen. De website die ze voor mij heeft gemaakt past perfect bij wie ik ben en wat ik uit wil stralen met mijn bedrijf. Hierdoor trek ik beter klanten aan! Ik kan haar iedereen aanraden. Heel erg bedankt Yvonne voor jouw inzet en de samenwerking!
Marloes Jacobs
Marloes Jacobs
2023-08-03
Samen met Yvonne heb ik mijn website gemaakt in 1 dag! Yvonne is echt een expert, weet wat ze doet en heeft oog voor detail. Dat verschil zie je terug in de website. De dag samen was super waardevol: efficiënt en ook nog eens heel gezellig. Ik kan iedereen een samenwerking met Yvonne aanbevelen!
Nicolien Lettinga
Nicolien Lettinga
2023-07-11
Met behulp van Yvonne haar templates heb ik zowel mijn eigen website als online academie zelf gebouwd. De ondersteuning in de vorm van video's en downloads zijn zeer duidelijk en zelfs als je er met deze tools even niet uitkomt is het mogelijk om al je vragen te stellen en extra ondersteuning te ontvangen. Naast het feit dat technisch alles goed in elkaar zit zien de templates er ook nog eens prachtig uit én is het mogelijk om ze helemaal naar je eigen wens en huisstijl te stylen. De investering die ik heb gedaan in de templates zijn echt van meerwaarde geweest voor mijn bedrijf!
Carolijn Roelofs
Carolijn Roelofs
2023-07-10
Yvonne is een vakvrouw als het gaat om brand design en vormgeving van websites. Sinds ik met haar heb gewerkt levert mijn website continue klanten op.
Nicolien Pronk
Nicolien Pronk
2023-06-29
Yvonne en ik hebben samen in 1 dag mijn website gemaakt! Hoe fijn is dat? Echt een aanrader!
Mandy de Koning - Peters Rit
Mandy de Koning - Peters Rit
2023-06-29
Super fijne training waarin goed wordt uitgelegd hoe je de aangeschafte templates kunt gebruiken. Verschillende video's van Yvonne waarin ze de instellingen uitlegt en tips geeft voor het bouwen van je website. Ze legt alles heel duidelijk en helder uit. Mijn website stond super snel online en ziet er professioneel uit. Echt een aanrader!

Veelgestelde vragen

Voor wie zijn de templates geschikt?
Voor dienstverleners en kennisondernemers, denk aan kappers, schoonheidsspecialistes, coaches, fotografen, etc. Wil jij een uitgebreide shop zoals bijvoorbeeld een kledingwinkel beginnen, dan is de workshop niets voor jou. Maar wil jij net als ik online producten aanbieden dan weer wel. Mijn templates zijn de basis, past dat bij jouw business, dan moet het goed komen. Je mag het ook altijd even bij mij checken.
Heb ik technische kennis nodig om deel te kunnen nemen aan de workshop?
Nee, zeker niet. Er komt helemaal geen code aan te pas. Ik neem je stap voor stap mee door de materie. Na mijn uitleg ga je zelf aan de slag. Kom je er niet uit, dan help ik je direct verder.
Wat is een contentbuilder? En waarom de Divi builder?

Een contentbuilder is een tool op je website waarmee je de website heel gemakkelijk zelf aan kan passen. Je hoeft dus niet te werken met moeilijke codes en kunt zelfs de tekst en afbeeldingen aan de ‘voorkant’ van de website aanpassen.

Ik werk met de divibuilder omdat deze super gebruiksvriendelijk is. Als je geen verstand hebt van webdesign kun je ermee werken. Maar ik als designer kan er wel hele mooie designs in maken. Dat zorgt ervoor dat je zo’n authentieke website krijgt en geen website die de slager op de hoek van de straat ook heeft.

Kan ik ook met een andere contentbuilder werken?

Ik werk zelf alleen met Divi. Het gebruik van 2 contentbuilder kan wel, maar wil nog weleens botsen. Ik adviseer om te kiezen voor 1 contentbuilder. Zodat er geen fouten ontstaan in je website.

Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker! Ik ken mijn doelgroep, veelal starters en kleine ondernemers en weet dat niet iedereen meteen mega grootte budgetten ter beschikking heeft. Daarom kun je bij mij ook in 3 termijnen van 175,- ex. btw betalen.

Kan ik meedoen aan de workshop als ik nog geen inhoud voor mijn website heb?

Jazeker! Ik ga je namelijk ook helpen met wat je allemaal voorbereid moet hebben. Je krijgt toegang tot the Launch Now Bootcamp, een online training waarin ik je in 4 korte filmpjes stap voor stap vertel wat je op welke pagina moet zetten. 

Moet ik de website in 1 dag afmaken?

Natuurlijk niet! Je mag er net zolang over doen als je zelf wilt. Tijdens de workshop gaan we aan de slag met je homepage, aanbod, about, blog en contact. Deze pagina’s mogen niet ontbreken voordat je live kunt. Heb je meer tijd, dan mag je er natuurlijk meer maken.

Wil je meer pagina’s, dan kun je thuis verder gaan. Met alle tools die ik je aangereikt heb, komt dat ook thuis helemaal goed.

De workshop is inclusief template, dus je blijft ook toegang houden tot alle video’s met uitleg. Na de workshop kun je daar ook nog heel veel instructies vinden.

Ik wil je wel adviseren er niet te lang over te doen. Vaak als je live bent merk je wat werkt bij jouw klant en wat niet. Dus wees niet te perfectionistisch! Start before you’re ready!

Kun je ook meedoen zonder een template van Dream Brand?

Nee, dat zal helaas niet gaan. De reden dat we workshop in 1 dag kunnen doen is omdat we uitgaan van mijn templates als basis. Die gaan we vullen. En als de een blanco begint en de andere met een template, dan heeft iedereen een verschillend vertrekpunt, dat is voor mij lastig te managen.

Moet ik zelf nog iets regelen voordat ik aan de slag kan

Ja, je moet zelf zorgen voor een laptop.

Ook heb je nodig een domeinnaam, hosting en WordPress installatie. Een hosting partij heeft vaak een installatie systeem en een handleiding hoe je het zelf kunt doen.

Slimmer is om de hosting via ons te regelen. Dan zetten wij een kopie van de demo website voor je klaar. En ben je meteen ready voor de workshop.

Heb je al hosting? Verhuizen is geen probleem. En bij mijn hostingpartij kan je zelfs je huidige website online laten staan en de nieuwe site eerst bouwen vanuit een ontwikkelomgeving. Dit regelen zij allemaal voor je.

Wil je toch vanuit je bestaande wordpress beginnen? Dan adviseer ik om echt met een blanco WordPress te beginnen en daar het template op te installeren. Omdat je wellicht eerder al plugins geinstalleerd hebt, die niet helemaal lekker werken met Divi.

Doe je mee?

Workshop

Je website in 1 dag!

Twijfel je of deze workshop iets voor jou is, neem dan contact op via hello@dreambrand.nl

Eerstvolgende datum: zaterdag 13 april
Tijd: 09.30 tot 17.00 uur
Locatie: Barneveld

Pilotprijs: 697,- ex. btw

of 3 termijnen van 244,- ex. btw