Hoe bereik je je ideale klant?

Iedereen heeft zijn eigen expertise. Jij bent jouw business gestart omdat je een talent hebt of omdat je hele grote passie hebt. Maar hoe breng je dat over op jouw doelgroep, zonder dat je verstand hebt van branding, marketing en/of webdesign? Daarmee kan ik je helpen! Bekijk hieronder de verschillende pakketten en opties waarmee ik je kan helpen. Heb je een andere hulpvraag? Laat onderaan deze pagina even een berichtje achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Van DIY trainingen…

Ik heb een liefde voor ondernemers die van hun passie en talent hun business maken. Het maakt niet uit of je net start met je bedrijf of dat je al jaren bezig bent. Ik snap dat iedereen een ander budget heeft. Daarom bied ik verschillende oplossingen aan. Voor starters en kleinere bugetten een DIY branding training of een kant en klaar template voor je website.

 

Designed by Freepik

Ontwerp je eigen Dream brand

Ik leer je hoe je zelf een authentiek logo en branding kunt maken, die echt bij jou en je business past. Daarnaast leer ik je hoe je deze door kunt vertalen in verschillende communicatie uitingen in het gratis programma Canva.

Designed by Freepik

Website templates

Kant en klare website templates met een prachtig design in combinatie met een online training waarin ik je leer hoe je deze kunt vullen en aanpassen naar jouw wensen, zodat het een website wordt die echt past bij jou!

Designed by Freepik

Canva Templates

Overal dezelfde uitstraling zorgt ervoor dat je beter onthouden wordt, dat jouw potentiële klanten weten dat ze goed zitten, maar het zorgt vooral voor een professionele uitstraling. Dat wil jij toch ook?

Designed by Freepik

Website templates

Kant en klare website templates met een prachtig design in combinatie met een online training waarin ik je leer hoe je deze kunt vullen en aanpassen naar jouw wensen, zodat het een website wordt die echt past bij jou!

Designed by Freepik

Academie templates

Kant en klare academie templates met een prachtig design in combinatie met een online training. Doormiddel van stap voor stap video’s zet jij zelf je academie op. Er komt geen code aan te pas. De designs passen bij de website templates.

…tot 1 op 1 VIP dagen

Wil je liever 1 op 1 werken? En wil je jouw website in 1 dag online? Dan kun je een 1 op 1 VIP traject in combinatie met een template aanschaffen en dan is jouw website in 1 dag klaar!

Wil jij graag een online academie, maar heb je geen zin om zle fuit te zoeken hoe het technisch werkt? Dan is het 1 op 1 VIP traject in combinatie met een academie template iets voor jou. 

Pick my brain

Liever een keertje sparren?

Heb je al een branding en/of website, maar wil je weten of jouw website marketing technisch goed in elkaar zit? Wil je feedback op de opbouw of samen kijken naar hoe we de branding consistenter door kunnen voeren? Dan kunnen we een eenmalige ‘Pick my brain’ call van 1 à 2 uur inplannen. Heb je behoefte aan een uitgebreidere afspraak? Dan kan je de ‘Pick my brain’ VIP-dag boeken. Deze dag staat helemaal in het teken van jouw business. Deze dag wordt ook wel geboekt i.c.m. een website template.

Wil jij graag contact om te kijken of we een match zijn?

Laat hieronder een bericht achter en ik neem contact met je op.

12 + 9 =

Copyright Dream Brand   |   Algemene Voorwaarden   | Privacy verklaring