Denk jij dat een online academie duur en ingewikkeld is?

Prijzen lopen uiteen. En ja, het blijft natuurlijk techniek. Maar wat als ik vertel dat jij met mijn kant & klare, templates en stap voor stap video’s jouw eigen online academie kunt maken? Met een klein beetje hulp van mij natuurlijk. En ze zijn ook nog eens super betaalbaar.

Dat klinkt goed toch?

Denk jij dat een online academie duur en ingewikkeld is?

Prijzen lopen uiteen. En ja, het blijft natuurlijk techniek. Maar wat als ik vertel dat jij met mijn kant & klare, templates en stap voor stap video’s jouw eigen online academie kunt maken? Met een klein beetje hulp van mij natuurlijk. En ze zijn ook nog eens super betaalbaar.

Dat klinkt goed toch?

 

Bekijk de digitale rondleiding en zie of het iets voor je is.

Dit is geen snelle promo met een mooi muziekje eronder. Ik neem je echt even mee langs de onderdelen en systemen, om je een duidelijk beeld te geven van wat het inhoud en wat je krijgt.

De video duurt ruim 7 minuten.

Jouw eigen online omgeving zonder hoge kosten

Doormiddel van de stap voor stap video’s zet jij zelf je academie op. Daar komt geen code aan te pas. De pagina’s kunnen eenvoudig ingevuld en gecustomized worden.

Inspirerend en uniek design

Ben jij ook zo klaar met die sfeerloze en saaie lespagina’s? In mijn templates zitten prachtig vormgegeven pagina’s, waardoor jouw cursist zin krijgt om aan de slag te gaan te gaan met jouw cursus.

Je hoeft het niet alleen te doen

Je vindt het vast spannend om het alleen te doen. Je hebt geen technische kennis en bent bang dat er iets misgaat. Dan ben ik er voor je om te helpen. Stel je vraag aan mij in de facebookgroep of plan een call in met 20% korting.

Er komt geen code aan te pas, je hoeft alleen de stappen uit de video’s te volgen. Kom je er toch niet uit? Dan help ik je.

Wat klanten zeggen

”Zoals ik van Yvonne gewend was, is ook dit weer een súper heldere, goed uitgelegde training. En het leuke is, ik heb mijn training écht tot leven zien komen door háár template en hulp! Kortom, een dikke aanrader! ”

Sylvia Plat | faam-coaching.nl

Wat klanten zeggen

”Ik was bang dat ik er niet technisch genoeg voor zou zijn, maar alles wijst vanzelf via de video’s, mocht je ergens niet uitkomen dan is Yvonne er om je te helpen. ”

Michelle Knoppers | elles-haarennagels.nl

Wat klanten zeggen

”Yvonne is altijd bereid om te helpen en dat is heel fijn. Zo heb je nooit het gevoel dat je er alleen voor staat.”

Brenda Brekelmans | Vaibe.nl

Deze templates zijn voor jou als je…

$

toe bent aan het opschalen van je business door middel van een online training, passief inkomen.

$

op zoek bent naar een online omgeving voor jouw online training die goed en makkelijk werkt

$

een online omgeving wilt met een mooie design, waarin je jouw branding helemaal terug kunt laten komen.

$

je niet het budget hebt om het helemaal uit te besteden, maar wel graag een beetje hulp wilt.

$

een doorzetter bent! Ja, je vindt het spannend, maar je gaat dit gewoon doen!

$

wilt weten hoe het technisch werkt, zodat je in de toekomst zelf nog meer trainingen kunt toevoegen.

Dus dit is NIET voor jou als je al gaat gillen als je een wordpress website ziet. Ja, je gaat met techniek aan de slag, maar met mijn hulp lukt het jou ook!

Hoe werkt het?

Jouw eigen online academie in no-time online.

Kies een template

Kies een ontwerp dat je aanspreekt van mijn collectie easy-to-use, custom-designed, wordpress academie templates.

Install en customize

Volg mijn gedetailleerde instructie video’s over hoe je de academie in 15 stappen installeert en customized. Helemaal geen code nodig!

Lanceer je academie

Video’s opnemen, lespagina’s vullen, werkboeken maken en lanceren maar! Jouw kennis in jouw eigen academie.

Ga  je online training maar alvast promoten! Want binnenkort gaan de deuren van jouw eigen academie open!

Wat heb je nodig voor een online academie?

Een online academie wordt helemaal geautomatiseerd door verschillende systemen.Hoe fijn is het dat iemand jouw training kan kopen, zonder dat jij daar iets voor hoeft te doen.  Je hebt natuurlijk een shop nodig om je training te verkopen, maar ook een mailprogramma om de inloggegevens te versturen. Hieronder op een rij wat je nodig hebt en wat ik je eventueel ook nog adviseer.

Dit heb je nodig:

$

HOSTING & EEN DOMEINNAAM

Dat is een andere domeinnaam dan je gewone website.

$

EEN WORDPRESS OMGEVING

De basis van je academie is WordPress, met plugins gaan we er een academie van maken.

$

DIVI

Een drag en drop systeem waarin jij gemakkelijk de layout kunt aanpassen en vullen. Je kunt GRATIS gebruik maken van mijn Divi licentie (t.w.v. $ 249,-) 

$

WISHLISTMEMBER

Is een plugin waarmee je de pagina’s af gaat schermen en die bepaalt welke gebruiker toegang heeft tot welke pagina.

$

MAILBLUE

MailBlue is een mailprogramma (ook wel de nederlandse ActiveCampaign). Hier kun je alle mailtjes vandaan sturen. Natuurlijk de mail met de inloggegevens en bijvoorbeeld wekelijkse mails als de lessen worden vrijgegeven.

Niet noodzakelijk maar wel mijn advies:

Als je in het begin nog niet voldoende budget hebt, kun je ervoor kiezen om gratis systemen te gebruiken of dingen weg te laten. Je kunt bijvoorbeeld ook zelf een factuur stuur en dan de klant zelf toevoegen in je mailsysteem.

$

PLUG&PAY

Dit is het betaalsysteem dat ik gebruik. Super eenvoudig en met mooie marketing tools, zoals een kassakoopje en one click upsell. Klik hier voor de website.

$

VIMEO

Om je video’s op te zetten, zodat je deze kan integreren in je website en je site snel blijft.

$

SOUNDCLOUD

Om je audio’s op te zetten, zodat je deze kan integreren in je website en je site snel blijft.

Wil je hier nu meer over weten, bijvoorbeeld aan welke kosten je moet denken, check dan even dit blog.

Wat anderen zeggen

Pick your
favourite

Inmiddels zijn er al 2 unieke academie templates online. Heb je interesse in 1 van de templates die op Coming Soon staan, stuur even een mailtje naar hello@dreambrand.nl en ik hou je op de hoogte.

Wist je dat de academie templates matchen bij de website templates?

 

Free Style academie

PRIJS: 499,- ex. btw

Marble fun Academie

PRIJS: 499,- ex. btw

modern lines Academie

PRIJS: 499,- ex. btw

Sketch Up academie

PRIJS: 499,- ex. btw

Stunning squares Academie

PRIJS: 499,- ex. btw

Jouw investering

Je kan ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan of samen met mij tijdens een 1 op 1 VIP dag. Tijdens die dag staat het hele technische stuk en hoef je zelf alleen nog maar jouw training te vullen. Ik organiseer ook regelmatig groepsworkshops. Heb je interesse? Laat je mailadres dan achter bij de workshops.

Aan jou de keuze, ga je zelf aan de slag of samen met mij tijdens een persoonlijke VIPdag.

Veelgestelde vragen

Voor wie zijn de templates geschikt?

Voor ondernemers die tegen een financieel plafond aanzitten, die af willen van het alleen maar 1 op 1 werken, het uurtje factuurtje model. Er klaar voor zijn om passief inkomen te genereren met hun eigen online training

Heb ik technische kennis nodig om met de templates te kunnen werken?

Je hoeft niet technisch te zijn. Het is gewoon een kwestie van de stappen in de video’s volgen. En als je er toch niet uitkomt, dan kun je je vraag stellen in de facebookgroep en dan help ik je verder.

Kan ik het template in mijn eigen tempo vullen?

Jazeker! Ik heb er bewust voor gekozen om alle lessen direct open te zetten. De een wil namelijk direct knallen en de academie zo snel mogelijk online en de ander wil er de tijd voor nemen.
Alhoewel ik wel adviseer er niet te lang over te doen. Vaak als je live bent merk je wat werkt bij jouw klant en wat niet. Dus wees niet te perfectionistisch! Start before you’re ready!

Wat is een contentbuilder? En waarom de Divi builder?

Een contentbuilder is een tool op je website waarmee je de website heel gemakkelijk zelf aan kan passen. Je hoeft dus niet te werken met moeilijke codes en kunt zelfs de tekst en afbeeldingen aan de ‘voorkant’ van de website aanpassen.

Ik werk met de divibuilder omdat deze super gebruiksvriendelijk is. Als je geen verstand hebt van webdesign kun je ermee werken. Maar ik als designer kan er wel hele mooie designs in maken. Dat zorgt ervoor dat je zo’n authentieke website krijgt.

Kan ik ook met een andere contentbuilder werken?

Ik werk zelf alleen met Divi. Het gebruik van 2 contentbuilder kan wel, maar wil nog weleens botsen. Ik adviseer om te kiezen voor 1 contentbuilder. Zodat er geen fouten ontstaan in je website.

Wat is Wishlistmember en waarom heb je hiervoor gekozen?

Wishlist is een membership plugin waarmee je heel gemakkelijk pagina’s kunt afschermen en per persoon kunt bepalen wat hij of zij mag zien. Je bent helemaal vrij in de vormgeving en inhoud van je pagina’s. Eenvoudig in gebruik, ook als je niet heel technisch bent. Makkelijk te koppelen met andere systemen om alles te automatiseren. En Wishlist is niet duur.

Moet ik zelf nog iets voorbereiden voordat ik aan de slag kan?

Ja, je moet zelf zorgen voor een domeinnaam, hosting en WordPress installatie.
De hosting kan je ook via ons regelen. Als je via ons de hosting regelt, dan zetten wij een kopie van de demo website voor je klaar. Dan kun je de eerste 3 installatie stappen in de academie al overslaan.
Daarnaast zijn er een aantal systemen die je aan moet schaffen. In dit blog lees je welke en wat het kost. ​

Wat kan ik doen als ik het template gekocht heb en er toch niet uitkom?

Ik heb een facebookgroep aangemaakt voor vragen en service. Zodra je gekocht hebt krijg je toegang. Je kan altijd je vraag stellen in de facebookgroep. Ik vind het heel belangrijk dat jij geholpen bent. Wat voor jou als heel lastig voelt is vaak voor mij een kleine moeite. Ga dus vooral niet lang zitten prutsen en stel je vraag. Daar is de groep voor.

Moet ik verplicht actief zijn in de facebookgroep?

Je hoeft absoluut niet actief te zijn in de facebookgroep. Deze groep is er puur als extra service. Jij mag je vragen stellen en dan kan ik je een persoonlijke hulp geven. Je mag natuurlijk wel je creaties delen in de groep voor feedback of gewoon omdat je trots bent.

blijf ik toegang houden tot de video’s en de facebookgroep?

Jazeker! Je kunt altijd inloggen in de academy om te kijken hoe iets ook alweer werkt. Daarnaast zal ik ook video’s updaten als de tools een update hebben gehad. En je kunt altijd je vraag stellen in de groep.

Heb je andere vragen? Stuur dan een mail naar hello@dreambrand.nl

Een online academie maken hoeft niet moeilijk te zijn!

Start vandaag nog met een academie template!

Copyright Dream Brand   |   Algemene Voorwaarden   | Privacy verklaring