Academie Template:

Marble Fun

Een template met een vrouwelijke touch. De bloemen, het marmer en de roze kleur maken hem zacht. Maar dit template kan helemaal naar jouw huisstijlkleuren aangepast worden en met andere lettertypes en foto’s zet je hem helemaal in jouw eigen stijl. Dit academie template is online in 15 stappen. Bekijk hieronder de demo en scroll even naar beneden voor alle specificaties. 

Prijs 499,- ex. btw

Welke systemen heb je nodig?

Dit template is gemaakt in WordPress doormiddel van de Divibuilder. Divi is een plugin waarmee je gemakkelijk zelf je website kunt onderhouden of zelfs designen. Verder heb je nodig, hosting en een domeinnaam, Wishlistmember, MailBlue, Plug&Pay & Zapier. Voor een exact overzicht van wat deze systemen kosten, bekijk deze blog.


Voor wie en wat is dit template geschikt?

Dit template met deze kleuren en lettertypes is zeer geschikt voor coaches, adviseurs, sprekers. Voor creatieve bedrijven. Met bijvoorbeeld een aanpassing in kleur en een strakkere letter krijgt hij ook een zakelijkere uitstraling.

Wat kun je allemaal aanpassen?

 • Lettertypes
 • Kleuren
 • Logo
 • Afbeeldingen
 • Menu
 • Pagina’s

Welke opties en plugins zijn geintegreerd?

 • Mobile responsive
 • Social media

 • Zoekfunctie

 • Navigatie & subnavigatie mogelijkheid

 • Nieuwsbrief/e-mail opt in

 • Instagram feed

 • Cookiesplugin
 • Video toevoegen
 • Audio toevoegen
 • Divibuilder
 • Divi updates (je kunt gebruik maken van mijn key)

online in 15 stappen met behulp van video’s

+ extra Bonussen

Met jouw aankoop krijg je uitsluitend gebruiksrecht om de template te gebruiken voor één website voor één onderneming.

Let op! Je moet zelf WordPress installeren via je hostingpartij. Hoe dit werkt, verschilt per hosting. Volg de instructies van je hosting partij of maak gebruik van onze actie!

Host je via ons bij Swooth dan installeren wij direct Wordpress en het template voor je. Zo hoef je zelf niets te installeren, dat scheelt je een hoop tijd en dan kun je direct starten met het vullen van jouw website. 

Heb je interesse? Na aankoop van het template ontvang je alle informatie hierover. 

Prijs 499,- ex. btw

Wat anderen zeggen

Jouw investering

Je kan ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan of samen met mij tijdens een 1 op 1 VIP dag. Tijdens die dag staat het hele technische stuk en hoef je zelf alleen nog maar jouw training te vullen. Ik organiseer ook regelmatig groepsworkshops. Heb je interesse? Laat je mailadres dan achter bij de workshops.

Betaal in 1 keer of betaal in 3 termijnen van 175,- ex. btw.

Betaal in 1 keer of betaal in 4 termijnen van 520,- ex. btw.

Veelgestelde vragen

Voor wie zijn de templates geschikt?

De templates zijn geschikt voor ondernemers die een professionele website willen, die zorgt voor leads en klanten, maar die het budget nog niet hebben om het helemaal uit te besteden. Je kunt dit zien als een middenweg.

Kan ik het template in mijn eigen tempo vullen?

Jazeker! Ik heb er bewust voor gekozen om alle lessen direct open te zetten. De een wil namelijk direct knallen en de website zo snel mogelijk online en de ander wil er de tijd voor nemen.

Alhoewel ik wel wil adviseren er niet te lang over te doen. Vaak als je live bent merk je wat werkt bij jouw klant en wat niet. Dus wees niet te perfectionistisch! Start before you’re ready!

Wat is een contentbuilder? En waarom de Divi builder?

Een contentbuilder is een tool op je website waarmee je de website heel gemakkelijk zelf aan kan passen. Je hoeft dus niet te werken met moeilijke codes en kunt zelfs de tekst en afbeeldingen aan de ‘voorkant’ van de website aanpassen.

Ik werk met de divibuilder omdat deze super gebruiksvriendelijk is. Als je geen verstand hebt van webdesign kun je ermee werken. Maar ik als designer kan er wel hele mooie designs in maken. Dat zorgt ervoor dat je zo’n authentieke website krijgt.

Kan ik ook met een andere contentbuilder werken?

Ik werk zelf alleen met Divi. Het gebruik van 2 contentbuilder kan wel, maar wil nog weleens botsen. Ik adviseer om te kiezen voor 1 contentbuilder. Zodat er geen fouten ontstaan in je website.

Moet ik zelf nog iets voorbereiden voordat ik aan de slag kan?

Ja, je moet zelf zorgen voor een domeinnaam, hosting en WordPress installatie. Een hosting partij heeft vaak een installatie systeem en een handleiding hoe je het zelf kunt doen.

De hosting kan je ook via ons regelen. Als je via ons de hosting regelt, dan zetten wij een kopie van de demo website voor je klaar. Dan kun je de eerste 3 installatie stappen in de academie al overslaan.

Heb je al hosting en een WordPress? Dan adviseer ik om echt met een blanco WordPress te beginnen. Omdat je wellicht plugins geinstalleerd hebt, die niet helemaal lekker werken met Divi.

Wat kan ik doen als ik het template gekocht heb en er toch niet uitkom?

Ik heb een facebookgroep aangemaakt voor vragen en service. Zodra je gekocht hebt krijg je toegang. Je kan altijd je vraag stellen in de facebookgroep. Ik vind het heel belangrijk dat jij geholpen bent. Wat voor jou als heel lastig voelt is vaak voor mij een kleine moeite. Ga dus vooral niet lang zitten prutsen en stel je vraag. Daar is de groep voor.

Moet ik verplicht actief zijn in de facebookgroep?

Je hoeft absoluut niet actief te zijn in de facebookgroep. Deze groep is er puur als extra service. Jij mag je vragen stellen en dan kan ik je een persoonlijke hulp geven. Je mag natuurlijk wel je creaties delen in de groep voor feedback of gewoon omdat je trots bent.

blijf ik toegang houden tot de video’s en de facebookgroep?

Jazeker! Je kunt altijd inloggen in de academy om te kijken hoe iets ook alweer werkt. Daarnaast zal ik ook video’s updaten als de tools een update hebben gehad. En je kunt altijd je vraag stellen in de groep.

Wat is hosting en waarom heb ik dat nodig?

Hosting is de plek waar je website staat. Jouw website moet ergens op een server geplaatst worden om via het internet te kunnen bereiken. Je huurt dus als het ware een stukje server.

Waarom moet ik WordPress zelf installeren?

Bij iedere hostingpartij werkt dat weer anders. Sommigen werken met installatron, een systeem waarmee je het zelf kan installeren. Andere hostingpartijen installeren het voor je. De meeste hostingpartijen hebben een duidelijke handleiding.

Omdat het verkoop proces van een template volledig geautomatiseerd is kunnen wij dit niet voor je doen. Behalve wanneer je bij ons gaat hosten. Dan kunnen wij het template kant en klaar voor je op jouw domein zetten. Bekijk de actuele hostingprijzen.

Heb je andere vragen? Stuur dan een mail naar hello@dreambrand.nl

Zie jij jouw online training al helemaal voor je in dit template?

Waar wacht je dan nog op?

Designed by Dream Brand | Privacy Statement | Algemene voorwaarden