Wil je super snelle hosting met goede service?

Dan heb ik nu iets tofs voor je. Wij hebben namelijk een mooie samenwerking voor hosting met Swooth. Fijne pakketten waarmee je zelf aan de slag kunt. Ze kunnen WordPress voor je installeren en dan kan je va daaruit starten. 

 

Heb je al hosting en domeinnaam?

Zelfs als je al hosting en een domeinnaam ergens anders hebt, verhuizen zij gratis jouw domeinnaam en e-mailadres. Helemaal zonder gedoe. Ook helpen ze je met instellen. Heb je al een website online en wil je deze actief houden zolang je nog aan de nieuwe bouwt? Dan kun je werken op een tijdelijke omgeving en zetten zij de website live voor je als je helemaal klaar bent.

Klinkt goed toch?

 

Wat klanten zeggen

“ De overstap was zo geregeld! Door wat fouten van mijn oude hosting partij gingen er wat dingen mis, maar die hadden ze binnen no time voor me opgelost! Heel persoonlijke service, meedenkend en in makkelijke en begrijpbare taal.”

Romy van den Berg | Romyvandenberg.nl

Wat moet je nu doen?

Het is belangrijk dat je de aankoop op onderstaande manier doet, dan weet je zeker dat het helemaal goed voor je geregeld wordt. 

Koop hosting via de knop hieronder

Zo zien ze bij Swooth dat je via mij komt  en kom je terecht top de pagina met mijn pakketten.

Doorloop de stappen via de website

Geef aan dat je wilt starten met WordPress. Heb je een template gekocht via mij, dan kun je aangeven welke je hebt gekocht. Anders vul je niets in. 

Swooth neemt contact op

Zij nemen contact met je op om alles verder te regelen. Dus heb je een verhuizing of wil je een tijdelijke website, dan kun je dat aangeven.

Is er iets niet duidelijk?

Neem dan contact op met Swooth, info@swooth.nl 

Copyright Dream Brand   |   Algemene Voorwaarden   | Privacy verklaring