Super bedankt!

Dit is het begin van jouw fantastische website!

Je ontvangt een e-mail met een link naar de Online Academie en je inloggegevens. Mocht je niets ontvangen hebben, check dan even je spam. Heb je na 15 minuten nog niets ontvangen, neem contact op met hello@dreambrand.nl

Terwijl je wacht, lees nog even hieronder door.

Wil je snel online, zonder veel gedoe?

Dan heb ik nu iets tofs voor je. Wij hebben namelijk een mooie samenwerking voor hosting met Heijsen.nl. Als je de hosting via mij bij Heijsen afneemt zet hij direct een kopie van de demo versie voor je klaar. Dat betekent dat jij niet zelf eerst WordPress en Divi hoeft te installeren of de pagina’s in te laden.

Jij krijgt een kopie van mijn demo, waar je direct jouw eigen content in kan zetten.

Daarmee kun direct al een aantal stappen overslaan in mijn online academie. Stap 2 & 3 zijn bijvoorbeeld al helemaal gedaan, verschillende plugins zijn al voor je geïnstalleerd, je menu is al ingesteld en zo zijn er nog veel meer dingen gedaan die jou dus een hoop tijd schelen.

Heb je al hosting en domeinnaam?

Zelfs als je al hosting en een domeinnaam ergens anders hebt, verhuizen zij gratis jouw domeinnaam en e-mailadres. Helemaal zonder gedoe. Ook helpen ze je met instellen. Heb je al een website online en wil je deze actief houden zolang je nog aan de nieuwe bouwt? Dan kun je werken op een tijdelijke omgeving en zetten zij de website live voor je als je helemaal klaar bent.

Klinkt goed toch?

Dus wil jij een snelle start en direct goed beginnen met jouw template?

Wat klanten zeggen

“Het was zó fijn dat Raoul alles voor mij geregeld had, dat alle updates al uitgevoerd waren zodat ik gelijk de template kon gebruiken en aan de slag kon”

Derya Ozugur

Wat moet je nu doen?

Het is belangrijk dat je de aankoop op onderstaande manier doet, dan weet je zeker dat het helemaal goed voor je geregeld wordt.

Koop hosting via de knop hieronder

Zo zien ze bij Heijsen.nl dat je via mij komt en dan weten ze dat ze weer een template klaar moeten zetten.

Doorloop de stappen via de website

Vul bij opmerkingen in welk template je hebt gekocht, zodat ze de juiste voor je klaar zetten.

heijsen zet het klaar

Zij nemen contact met je op om alles verder te regelen. Dus heb je een verhuizing of wil je een tijdelijke website, dan kun je dat aangeven.

Is er iets niet duidelijk?

Neem dan contact op met Raoul Heijsen, info@heijsen.nl. 

Copyright Dream Brand   |   Algemene Voorwaarden   | Privacy verklaring