Deze is voor jou als jij denkt dat je niet technisch genoeg bent om zelf je website te maken… 

In deze aflevering bespreek ik hoe belangrijk het is om een positieve mindset te hebben wanneer je aan nieuwe technische uitdagingen begint, zoals het maken van je eigen website. Hier zijn de belangrijkste punten die je uit deze aflevering kunt halen:

Belangrijkste punten:

Het zit vooral in je koppie: Het begint allemaal met je mindset. Door anders tegen jezelf te praten en jezelf toe te staan fouten te maken, kun je jezelf openstellen om technische taken aan te pakken, zoals het maken van een website.

Trial and error: Net zoals bij het leren autorijden, is het normaal om fouten te maken bij het leren van technische vaardigheden. Fouten maken is een essentieel onderdeel van het leerproces.

Zoek hulp: Sta jezelf toe om hulp te zoeken en samen te werken met anderen die je kunnen begeleiden bij technische taken. Zoek mensen of resources die je kunnen helpen jouw technische vaardigheden te ontwikkelen.

Ik nodig je uit om de volledige aflevering te beluisteren voor meer waardevolle inzichten. Laat me vooral weten wat je ervan vindt; jouw feedback is voor mij ontzettend waardevol!

 

Verder lezen? Check de best gelezen berichten

Wat is een goede menustructuur voor je website?

Wat is een goede menustructuur voor je website?

Wist je dat bijna 40% van de website bezoekers afhaakt als het menu op je website onduidelijk is? Het is super belangrijk om een goede navigatiestructuur op je website te hebben. Een menu dat direct in beeld is en dat de bezoeker meteen begrijpt. Als jouw bezoekers er...

Hoe maak je een goede salespage? + GRATIS: Salespage format

Hoe maak je een goede salespage? + GRATIS: Salespage format

Wat is een goede tekstopbouw voor je salespage of website? Ik merk dat veel van mijn klanten het lastig vinden om hun website goed op te bouwen qua tekst. De ene klant wil veel teveel vertellen, sommigen gebruiken veel te veel bullets en anderen veel te uitgebreide...

Hoe krijg je steengoede reviews

Hoe krijg je steengoede reviews

Ik zie het zo vaak op websites. “Ze is zo lekker spontaan” of "hij wist precies wat ik wilde" is nietszeggend. Heel lief dat het wordt gezegd, maar geen reden voor een bezoeker van jouw website om jouw product of dienst te kopen. Hoe krijg je dan wel testimonials waar...