Nee, natuurlijk niet… Zo’n website vertelt je helemaal niets over de dienst of het product van hebedrijf. Dus waarom zou je ook?

Ik zie veel ondernemers maanden, soms zelfs jaren sleutelen aan die website om hem helemaal perfect te krijgen en in de tussentijd blijft die website maar op coming soon staan.

Echt zo zonde! Want al die klanten die mogelijk op jouw website komen, die kopen niet… Want hoe weten ze nou waar jij ze mee kan helpen als er niets staat?

En stel dat jij toch doorgaat totdat je de perfecte versie hebt gemaakt. Heb jij misschien wel een jaar aan je website gewerkt om hem zo perfect mogelijk te maken en dan merk je na livegang dat hij niet echt lekker verkoopt. Zonde!

Een website is nooit af, het begint pas als hij online staat. Je merkt ook pas wat werkt als je website online staat.

Ik zeg altijd: Beter een paar pagina’s online, dan helemaal niets online.

Van simpele website met een stuk of 4 pagina’s (bijvoorbeeld home, aanbod met beknopte uitleg, over jou en contact) kopen ze wel. Ze zullen in ieder geval eerder contact met je opnemen om te vragen hoe je ze precies kan helpen.

En natuurlijk is een uitgebreide salespage voor je producten uiteindelijk wel beter, maar die kan jij maken terwijl deze beknopte 1e versie online staat! Maak eerst die 1.0 versie, zet die online en maak dan een 2.0 versie. Je maakt het jezelf zoveel makkelijker om een website te lanceren.

Ja, het is de meest uitgekauwde quote ever, maar dat is hij niet voor niets.

 

Start before you are ready!

 

Verder lezen? Check de best gelezen berichten

Wat is een goede menustructuur voor je website?

Wat is een goede menustructuur voor je website?

Wist je dat bijna 40% van de website bezoekers afhaakt als het menu op je website onduidelijk is? Het is super belangrijk om een goede navigatiestructuur op je website te hebben. Een menu dat direct in beeld is en dat de bezoeker meteen begrijpt. Als jouw bezoekers er...

Hoe maak je een goede salespage? + GRATIS: Salespage format

Hoe maak je een goede salespage? + GRATIS: Salespage format

Wat is een goede tekstopbouw voor je salespage of website? Ik merk dat veel van mijn klanten het lastig vinden om hun website goed op te bouwen qua tekst. De ene klant wil veel teveel vertellen, sommigen gebruiken veel te veel bullets en anderen veel te uitgebreide...

Hoe krijg je steengoede reviews

Hoe krijg je steengoede reviews

Ik zie het zo vaak op websites. “Ze is zo lekker spontaan” of "hij wist precies wat ik wilde" is nietszeggend. Heel lief dat het wordt gezegd, maar geen reden voor een bezoeker van jouw website om jouw product of dienst te kopen. Hoe krijg je dan wel testimonials waar...