“Ik had meerdere offertes opgevraagd, ook bij websitebouwers die de site voor me zouden bouwen. Maar nu ik hem zelf gemaakt heb ben ik niet alleen mega trots, maar ook super blij dat ik het zelf kan. Dat geeft me zoveel flexibiliteit in de toekomst als ik eens wat dingen toe wil voegen. 

Dit was wat Elise tegen me zei. En dit is dus onder andere waarom ik aanmoedig dat kleine ondernemers hun website zelf maken. 

Twijfel je of je je website zelf moet maken of dat je het helemaal uit wilt besteden? Luister dan deze podcast. Ik deel met jou waarom ik vind dat je als kleine ondernemer dit zelf moet kunnen.

💻 Heb je interesse in de Launch Now Bootcamp? Ga dan naar www.dreambrand.nl/launch-now-bootcamp, daar vind je alle info.

🖥️ GRATIS E-book download: 7 tips om jouw website te professionaliseren: www.dreambrand.nl/website-professionaliseren

Meer GRATIS content vind je hier: 

👉🏼 Check mijn blog: www.dreambrand.nl/tips
👉🏼 Check mijn podcast: www.dreambrand.nl/podcast

👉🏼 Volg mij op instagram: www.instagram.com/yvonnelagewaard

Wil jij nu doorpakken? 

En ervoor zorgen dat die website er niet alleen professioneel uitziet, maar dat hij ook klanten oplevert? 

Doe dan deze 3-delige videotraining: 

“Hoe maak je zelf een website die klanten oplevert?”

Je krijgt drie video’s met 3 verschillende thema’s. Na deze training weet jij precies wat jouw website nodig heeft, zodat hij voor je gaat werken. Een website die jouw potentiële klant snapt en die ze, door de juiste opbouw, automatisch door de website heen begeleid, waarna ze ook echt klanten willen worden!

Verder lezen? Check de best gelezen berichten

Wat is een goede menustructuur voor je website?

Wat is een goede menustructuur voor je website?

Wist je dat bijna 40% van de website bezoekers afhaakt als het menu op je website onduidelijk is? Het is super belangrijk om een goede navigatiestructuur op je website te hebben. Een menu dat direct in beeld is en dat de bezoeker meteen begrijpt. Als jouw bezoekers er...

Hoe maak je een goede salespage? + GRATIS: Salespage format

Hoe maak je een goede salespage? + GRATIS: Salespage format

Wat is een goede tekstopbouw voor je salespage of website? Ik merk dat veel van mijn klanten het lastig vinden om hun website goed op te bouwen qua tekst. De ene klant wil veel teveel vertellen, sommigen gebruiken veel te veel bullets en anderen veel te uitgebreide...

Hoe krijg je steengoede reviews

Hoe krijg je steengoede reviews

Ik zie het zo vaak op websites. “Ze is zo lekker spontaan” of "hij wist precies wat ik wilde" is nietszeggend. Heel lief dat het wordt gezegd, maar geen reden voor een bezoeker van jouw website om jouw product of dienst te kopen. Hoe krijg je dan wel testimonials waar...