“Ik zie in mijn statistieken dat er best veel mensen op mijn website komen, maar ze kopen zelden” Dit is wat een onderneemster laatst tegen mij zei.

Heel fijn al die methodes om te zien hoeveel websitebezoekers je hebt, en welke pagina’s ze bezoeken. Maar als ze dan niet kopen heb je eigenlijk nog steeds geen idee waarom dan niet en wat je eraan zou kunnen doen?

Heb jij ook best veel websitebezoekers, maar kopen ze niet? Dan zou het weleens aan deze een van deze redenen kunnen liggen.

In de podcast deel ik 4 redenen met je waarom websitebezoekers niet overgaan tot kopen.

💻 Heb je interesse in de Launch Now Bootcamp? Ga dan naar www.dreambrand.nl/launch-now-bootcamp, daar vind je alle info.

🖥️ GRATIS E-book download: 7 tips om jouw website te professionaliseren: www.dreambrand.nl/website-professionaliseren

Meer GRATIS content vind je hier: 

👉🏼 Check mijn blog: www.dreambrand.nl/tips
👉🏼 Check mijn podcast: www.dreambrand.nl/podcast

👉🏼 Volg mij op instagram: www.instagram.com/yvonnelagewaard

Wil jij nu doorpakken? 

En ervoor zorgen dat die website er niet alleen professioneel uitziet, maar dat hij ook klanten oplevert? 

Doe dan deze 3-delige videotraining: 

“Hoe maak je zelf een website die klanten oplevert?”

Je krijgt drie video’s met 3 verschillende thema’s. Na deze training weet jij precies wat jouw website nodig heeft, zodat hij voor je gaat werken. Een website die jouw potentiële klant snapt en die ze, door de juiste opbouw, automatisch door de website heen begeleid, waarna ze ook echt klanten willen worden!

Verder lezen? Check de best gelezen berichten

Wat is een goede menustructuur voor je website?

Wat is een goede menustructuur voor je website?

Wist je dat bijna 40% van de website bezoekers afhaakt als het menu op je website onduidelijk is? Het is super belangrijk om een goede navigatiestructuur op je website te hebben. Een menu dat direct in beeld is en dat de bezoeker meteen begrijpt. Als jouw bezoekers er...

Hoe maak je een goede salespage? + GRATIS: Salespage format

Hoe maak je een goede salespage? + GRATIS: Salespage format

Wat is een goede tekstopbouw voor je salespage of website? Ik merk dat veel van mijn klanten het lastig vinden om hun website goed op te bouwen qua tekst. De ene klant wil veel teveel vertellen, sommigen gebruiken veel te veel bullets en anderen veel te uitgebreide...

Hoe krijg je steengoede reviews

Hoe krijg je steengoede reviews

Ik zie het zo vaak op websites. “Ze is zo lekker spontaan” of "hij wist precies wat ik wilde" is nietszeggend. Heel lief dat het wordt gezegd, maar geen reden voor een bezoeker van jouw website om jouw product of dienst te kopen. Hoe krijg je dan wel testimonials waar...