“Sinterklaasavond kom er weer aan! Ik heb er een heel leuk blog over geschreven. Je leest hem op mijn website.” 

Als ik dit schrijf, ga jij dan mijn blog lezen? Oké, iemand die niets met Sinterklaas heeft die gaat hem zeker niet lezen, maar zelfs al had je er wel wat mee. Op iedere hoek van de straat is Sinterklaas momenteel te vinden… Dus dat blog is voor je gevoel overbodig.

Maar het blog is misschien wel super waardevol voor jou, alleen degene die het geschreven heeft vergeet 1 belangrijk ding. Hij vergeet het aan je te verkopen… 

In de podcast leg ik je uit dat je zelfs gratis nog moet verkopen en hoe je dat dan doet!

Heb je interesse in de Launch Nog Bootcamp? Een training waarin we samen de inhoud voor je website gaan maken? Stuur me dan even een mailtje via yvonne@dreambrand.nl en jij ontvangt als eerste alle info.

GENOEMD IN DE PODCAST:
Gratis stockphoto sites: www.unsplash.com en www.pixabay.com

💻 Wil jij nu doorpakken? En alles leren over een website die klanten oplevert? Doe dan deze 3-delige videotraining: dreambrand.nl/training-hoe-maak-…-klanten-oplevert/

🖥️ GRATIS E-book download: 7 tips om jouw website te professionaliseren: www.dreambrand.nl/website-professionaliseren

Meer GRATIS content vind je hier: 

👉🏼 Check mijn blog: www.dreambrand.nl/tips
👉🏼 Check mijn podcast: www.dreambrand.nl/podcast

👉🏼 Volg mij op instagram: www.instagram.com/yvonnelagewaard

Verder lezen? Check de best gelezen berichten

Wat is een goede menustructuur voor je website?

Wat is een goede menustructuur voor je website?

Wist je dat bijna 40% van de website bezoekers afhaakt als het menu op je website onduidelijk is? Het is super belangrijk om een goede navigatiestructuur op je website te hebben. Een menu dat direct in beeld is en dat de bezoeker meteen begrijpt. Als jouw bezoekers er...

Hoe maak je een goed salespage? + GRATIS: Salespage format

Hoe maak je een goed salespage? + GRATIS: Salespage format

Wat is een goede tekstopbouw voor je salespage of website? Ik merk dat veel van mijn klanten het lastig vinden om hun website goed op te bouwen qua tekst. De ene klant wil veel teveel vertellen, sommigen gebruiken veel te veel bullets en anderen veel te uitgebreide...

Hoe krijg je steengoede reviews

Hoe krijg je steengoede reviews

Ik zie het zo vaak op websites. “Ze is zo lekker spontaan” of "hij wist precies wat ik wilde" is nietszeggend. Heel lief dat het wordt gezegd, maar geen reden voor een bezoeker van jouw website om jouw product of dienst te kopen. Hoe krijg je dan wel testimonials waar...