Ja, jij hebt interesse!

Zeg jij JA binnen 48 uur na aanmelden?

Dan krijg je de les: Hoe maak je een weggever?’ (t.w.v. 29,-) en alle video’s van de ‘Launch Now Bootcamp’, leer in 4 dagen hoe je de inhoud van je site maakt (t.w.v. 79,-), er GRATIS bij!

En dat is nog niet alles!

Je krijgt er alleen nu een speciale vakantiebonus bij! Namelijk een live masterclass van 1,5 uur (t.w.v. 79,-) waarin ik je ga helpen met de teksten van je website en er is ruimte voor al je website vragen.

Scroll naar beneden om alle templates en digitale rondleiding te bekijken. 

Ja, jij hebt interesse!

Zeg jij JA binnen 48 uur na aanmelden?

Dan krijg je de les: Hoe maak je een weggever?’ (t.w.v. 29,-) en alle video’s van de ‘Launch Now Bootcamp’, leer in 4 dagen hoe je de inhoud van je site maakt (t.w.v. 79,-), er GRATIS bij!

En dat is nog niet alles!

Je krijgt er alleen nu een speciale vakantiebonus bij! Namelijk een live masterclass van 1,5 uur (t.w.v. 79,-) waarin ik je ga helpen met de teksten van je website en er is ruimte voor al je website vragen. 

Scroll naar beneden om alle templates en digitale rondleiding te bekijken. 

Bekijk de digitale rondleiding en zie of het iets voor je is

Dit is geen snelle promo met een mooi muziekje eronder. Ik neem echt even de tijd en neem je mee in hoe het template werkt en welke keuzes je hebt. Ik geef je klantvoorbeelden en ik laat je de online training zien. Om je een duidelijk beeld te geven van wat het template inhoud en wat je krijgt.

Kies jouw favoriet!

Welke spreekt jou het meest aan? Om jou een zo goed mogelijk beeld te geven van wat je precies koopt, kun je een video bekijken, door de demo van jouw keuze heen klikken en meer informatie lezen over het template van jouw voorkeur.

Heb je nog vragen? Mail gerust naar hello@dreambrand.nl. Twijfel je en wil je graag nog even persoonlijk advies of uitleg? Plan vrijblijvend een afspraak in mijn agenda. 

 

Veelgestelde vragen

Voor wie zijn de templates geschikt?

De templates zijn geschikt voor kennisondernemers en dienstverleners. Ze zijn voor die doelgroepen helemaal marketing technisch goed opgebouwd. 

Kan ik zelf pagina's toevoegen?

Jazeker! Dat is juist het grote voordeel.

Je kan zoveel pagina’s toeveogen en verwijderen als je wilt. Je zit niet aan deze pagina’s vast.

Wat ik zelf altijd doe is kijken naar de inhoud voor mijn nieuwe pagina en dan kijken naar welke layout daar het beste bij past, dan gebruik ik die als basis voor mijn nieuwe pagina en pas ik daar de teksten en afbeeldingen van aan. Zo heb je super snel nieuwe pagina’s online. En ben je niet afhankelijk van een webbouwer. 

Staat de layout van de pagina vast of kan ik dingen toevoegen/verwijderen?

De layout staat niet vast.

Heb jij bijvoorbeeld 3 producten die je aan wil bieden en staan er in jouw favoriete template maar 2 producten onder aanbod? Dan kun je daar heel gemakkelijk een derde product aan toevoegen. En als er een product af moet kan je deze verwijderen. Dit leg ik allemaal uit in de training. 

Maar ook als jij er iets in wil maken, wat nog helemaal niet in het template voorkomt, dan kan dit. 

Dat maakt dat dit template met je mee kan groeien. 

Kan ik het template in mijn eigen tempo vullen?

Jazeker! Ik heb er bewust voor gekozen om alle lessen direct open te zetten. De een wil namelijk direct knallen en de website zo snel mogelijk online en de ander wil er de tijd voor nemen.

Alhoewel ik wel wil adviseren er niet te lang over te doen. Vaak als je live bent merk je wat werkt bij jouw klant en wat niet. Dus wees niet te perfectionistisch! Start before you’re ready!

Wat is een contentbuilder? En waarom de Divi builder?

Een contentbuilder is een tool op je website waarmee je de website heel gemakkelijk zelf aan kan passen. Je hoeft dus niet te werken met moeilijke codes en kunt zelfs de tekst en afbeeldingen aan de ‘voorkant’ van de website aanpassen.

Ik werk met de divibuilder omdat deze super gebruiksvriendelijk is. Als je geen verstand hebt van webdesign kun je ermee werken. Maar ik als designer kan er wel hele mooie designs in maken. Dat zorgt ervoor dat je zo’n authentieke website krijgt.

Kan ik ook met een andere contentbuilder werken?

Ik werk zelf alleen met Divi. Ik adviseer om te kiezen voor 1 contentbuilder. Zodat er geen fouten ontstaan in je website.

Wat kan ik doen als ik het template gekocht heb en er toch niet uitkom?

Ik heb een facebookgroep aangemaakt voor vragen en service. Zodra je gekocht hebt krijg je toegang. Je kan altijd je vraag stellen in de facebookgroep. Ik vind het heel belangrijk dat jij geholpen bent. Wat voor jou als heel lastig voelt is vaak voor mij een kleine moeite. Ga dus vooral niet lang zitten prutsen en stel je vraag. Daar is de groep voor.

Moet ik verplicht actief zijn in de facebookgroep?

Je hoeft absoluut niet actief te zijn in de facebookgroep. Deze groep is er puur als extra service. Jij mag je vragen stellen en dan kan ik je een persoonlijke hulp geven. Je mag natuurlijk wel je creaties delen in de groep voor feedback of gewoon omdat je trots bent.

blijf ik toegang houden tot de video’s en de facebookgroep?

Jazeker! Je kunt altijd inloggen in de academy om te kijken hoe iets ook alweer werkt. Daarnaast zal ik ook video’s updaten als de tools een update hebben gehad. En je kunt altijd je vraag stellen in de groep.

Moet ik zelf nog iets voorbereiden voordat ik aan de slag kan?

Ja, je moet zelf zorgen voor een domeinnaam, hosting en WordPress installatie. Een hosting partij heeft vaak een installatie systeem en een handleiding hoe je het zelf kunt doen.

Een beter optie! De hosting kan je ook via ons regelen. Dan zetten wij een kopie van de demo website voor je klaar. Dan kun je alle installatie stappen in de academie al overslaan en heel veel basisinstellingen zijn al gedaan.

Heb je al hosting en een WordPress? Dan wil ik je wel adviseren om eerst alle plugins te verwijderen die je niet meer gebruikt, zodat je geen bostingen krijgt. met een blanco WordPress omgeving beginnen is natuurlijk nog beter.

Heb je andere vragen? Stuur dan een mail naar hello@dreambrand.nl

Copyright Dream Brand   |   Algemene Voorwaarden   | Privacy verklaring