Workshop op locatie

Website in 1 dag

Tijdens deze dag leer je wat de juiste opbouw voor jouw website is om klanten aan te trekken. En we gaan aan de slag met het maken van jouw website in WordPress met Divi.

Aan het einde van de dag staat je website en weet jij precies hoe je zelf jouw website af kunt maken. 

 

Workshop op locatie

Website in 1 dag

Tijdens deze dag leer je wat de juiste opbouw voor jouw website is om klanten aan te trekken. En we gaan aan de slag met het maken van jouw website in WordPress met Divi.

Aan het einde van de dag staat je website en weet jij precies hoe je zelf jouw website af kunt maken. 

 

Je wil leren hoe je zelf een professionele website maakt, maar je wil er niet weken of maanden mee bezig zijn?

Dan is deze workshop voor jou! In 1 dag gaan wij jouw website maken. We bepalen welke pagina’s je nodig hebt, we stellen de navigatie in en gaan samen bouwen aan je website. Aan het eind van de dag staat jouw website en weet je precies hoe je hem verder af kunt maken. 

Bekijk de video hieronder waarin ik je precies uitleg wat je leert, krijgt en wat je van de dag kunt verwachten. 

Je leert de juiste opbouw voor je website om klanten aan te trekken

Eerst gaan we aan de slag met een stukje marketing. Wat is nu de juiste opbouw voor je homepage en welke pagina’s mogen niet ontbreken. Wat zet je er precies op? 

Je leert hoe je zelf je website kunt bouwen in WordPress met Divi

Ik laat je stap voor stap zien hoe je zelf je website aan kunt passen in de Divibuilder. Daarna ga je zelf verder werken. Kom je er niet uit, dan ben ik er natuurlijk om je te helpen. 

In een groep met andere ondernemers onder mijn professionele begeleiding

Op een inspirerende locatie in het midden van het land met allemaal gelijkgestemden. Dat is natuurlijk veel  leuker dan in je eentje werken aan je website, of niet?

In 1 dag je website, dat klinkt goed toch? En dan heb ik je nog niet eens verteld over de mooie bonussen!

Wat klanten zeggen

Yvonne is heel klantgericht en combineert als geen ander marketing, design en techniek. Ze geeft 120% en is flexibel.” Karin Ockhuysen | karinockhuysen.nl

Wat klanten zeggen

”De service van Yvonne heb ik als top ervaren. Als ik met een vraag zat, reageerde ze heel snel!” Patricia den Blanken | patriciadenblanken.nl
Voor wie?

Deze workshop is voor jou als…

  • je graag zelf je website wil maken, maar bang bent dat je niet technisch genoeg bent.
  • je toe bent aan een professionele website
  • je kosten wilt besparen van een dure webdesigner
  • je weinig tijd hebt en niet weken bezig wilt zijn met je website
  • je precies wilt leren wat een website is die verkoopt
  • je zelf geprobeerd hebt een website te maken, maar je niet alles voor elkaar krijgt. 
  • je graag een professionele en mooie website wilt voor je business
  • je wilt weten hoe je zelf je website maakt en bijhoudt, zonder code!
  • je het liever niet helemaal alleen doet en graag hulp wilt van een webdesign professional.  

Dit krijg je!

Wordpress & Divi uitleg

Ik leer je stap voor stap hoe je zelf je website aan kunt passen. We werken met het handige drag & drop systeem Divi. Je leert hoe je je navigatie instelt. Hoe je je teksten en afbeeldingen erin zet. En hoe je hem aanpast naar jouw eigen branding kleuren.  

Uitleg over de juiste opbouw

De techniek is 1, maar ik leer je ook meteen wat de juiste opbouw is, die ervoor zorgt dat bezoekers ook echt klant worden. 

Professionele begeleiding

Ik heb niet alleen kennis van de techniek, maar ook van de marketing en de branding. De hele dag heb je mijn hulp en kennis tot je beschikking. Ik loop rond en help je 1 op 1 als je ergens niet uitkomt. 

Op een inspirerende locatie incl. lunch

De locatie is Fort aan de Buursteeg in Veenendaal. Dit is een prachtige plek in het groen en toch vlakbij de A12. De hele dag is verzorgd, zodat jij ongestoord aan jouw website kan werken. 

+ deze mooie bonussen!

BONUS: Fotoshoot op de locatie t.w.v. 149,-

Ik heb een fotograaf geregeld die direct jouw header foto voor je homepage of een mooie foto voor je about page zou kunnen schieten. Deze foto krijg je dezelfde dag nog, zodat je hem in je website kan plaatsen. (Het zullen 3 foto’s zijn, in dezelfde stijl als mijn foto’s.)

BONUS: 100,- korting op een website template

Deze workshop kun je alleen volgen met een van mijn templates. Wanneer je meedoet krijg je 100,- korting!

BONUS: Training over de inhoud van je website t.w.v. 49,-

Afgelopen december gaf ik de training ‘Launch Now Bootcamp’ In deze training leer je welke pagina’s niet mogen ontbreken, wat je erop zet en welke navigatie je nodig hebt. Je krijgt gratis toegang tot deze training!

BONUS: 1,5 uur durende groepscall vooraf t.w.v. 149,-

Omdat ik het belangrijk vind dat iedereen zo goed mogelijk voorbereid is op deze dag geef ik een live groepscall in de vorm van een Q&A vooraf. Hier kun je alvast vragen stellen over de inhoud. 

De bonussen alleen al hebben een waarde van 447,- ex. btw. Dit krijg jij er allemaal gratis bij!

Aan het einde van de dag staat je professionele en mooie website en als hij nog niet af is weet je precies hoe je hem af kunt maken.

 

Wat klanten zeggen

“In een dag stond de complete basis van mijn website inclusief een compleet nieuwe stijl. Ik ben ervan overtuigd dat de investering mij heel veel tijd en stress heeft bespaard. Het template werkt super fijn en er is zoveel mogelijk.”

Nicolien Lettinga | nicolienlettinga.nl

Wat klanten zeggen

”Omdat ik niet zo technisch ben was ik bang dat ik het niet zou snappen, maar in Yvonne legt het stap voor stap uit.”

Esther Meulman | vitavitale.nl

Hoe, wat en wanneer?

Vanwege de fotoshoot heb ik gekozen voor een locatie die lekker veelzijdig is. We kunnen een kantoorsetting creëren in de vele sfeervolle hoekjes, industrieel en stoer op de betonnen trap, maar je loopt ook direct de landschap in voor prachtige natuurfoto’s.

 

Wanneer en waar?

Vrijdag 22 oktober
van 9.30 tot 16.30 uur

Fort aan de Buurtsteeg
Buursteeg 2 in Renswoude,
vlakbij de A12.

Bekijk de foto’s hieronder.

Voorbereiden?

Ik help je hier natuurlijk uitgebreid mee na aanmelding. Je hebt een template, hosting en domeinnaam nodig. Foto’s, logo, lettertypes en kleuren verzamelen. Een opzet van je teksten maken.

Benodigdheden: Laptop​

Dit doen we samen.

Investering?

Normaal 395,- ex. btw. Maar omdat dit de eerste keer is kun je deelnemen voor de pilotprijs van 295,- ex. btw.

Termijnbetaling van 2 termijnen á 135,- ex. btw mogelijk.

Max. 8 deelnemers. VOL = VOL

Aanmelden kan tot 11 oktober 12.00 uur

Je krijgt eindelijk die professionele website voor je business! Zie ik je tijdens de workshop?

Bekijk hier de templates

Je kunt alleen deelnemen aan de workshop i.c.m. een template. Hoe fijn, want dan heb je direct een mooie vormgeving. Een basis waar je jouw website in kunt bouwen. En je krijgt 100,- korting op de templates bij aanschaf van de workshop

Welke is jouw favoriet?

 

Free Style

PRIJS: 399,- ex. btw

Marble fun

PRIJS: 399,- ex. btw

sketch up

PRIJS: 399,- ex. btw

modern lines

PRIJS: 399,- ex. btw

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze workshop geschikt?

Voor dienstverleners en kennisondernemers, denk aan kappers, schoonheidsspecialistes, coaches, fotografen, etc. Wil jij een uitgebreide shop zoals bijvoorbeeld een kledingwinkel beginnen, dan is de workshop niets voor jou. Maar wil jij net als ik online producten aanbieden dan weer wel. Mijn templates zijn de basis, past dat bij jouw business, dan moet het goed komen. Je mag het ook altijd even bij mij checken.

Heb ik technische kennis nodig om deel te kunnen nemen aan de workshop?

Nee, zeker niet. Er komt helemaal geen code aan te pas. Ik neem je stap voor stap mee door de materie. Er zijn blokken waarin je, na mijn uitleg, zelf aan de slag gaat. Kom je er niet uit, dan help ik je verder.

Moet ik de website in 1 dag afmaken?

Natuurlijk niet! Je mag er net zolang over doen als je zelf wilt. Een website met een homepage en bijvoorbeeld een aanbod, about, blog en contactpagina zouden we wel af kunnen krijgen. Heb je meer pagina’s, dan kun je thuis verder gaan. Maar met alle tools die ik je aangereikt heb, gaat dat helemaal goed komen.

Je hebt een template aangekocht, dus je blijft ook toegang houden tot alle video’s met uitleg. Na de workshop kun je daar ook nog heel veel instructies vinden.

Ik wil je wel adviseren er niet te lang over te doen. Vaak als je live bent merk je wat werkt bij jouw klant en wat niet. Dus wees niet te perfectionistisch! Start before you’re ready!

Wat is een contentbuilder? En waarom de Divi builder?

Een contentbuilder is een tool op je website waarmee je de website heel gemakkelijk zelf aan kan passen. Je hoeft dus niet te werken met moeilijke codes en kunt zelfs de tekst en afbeeldingen aan de ‘voorkant’ van de website aanpassen.

Ik werk met de divibuilder omdat deze super gebruiksvriendelijk is. Als je geen verstand hebt van webdesign kun je ermee werken. Maar ik als designer kan er wel hele mooie designs in maken. Dat zorgt ervoor dat je zo’n authentieke website krijgt.

Kan ik ook met een andere contentbuilder werken?

Nee, dat kan niet. We werken tijdens de workshop met mijn templates en die zijn gebouwd met Divi.

Kun je ook meedoen zonder een template van Dream Brand?

Nee, dat zal helaas niet gaan. De reden dat we workshop in 1 dag kunnen doen is omdat we uitgaan mijn templates als basis. Die gaan we vullen. En als de een blanco begint en de andere met een template, dan heeft iedereen een verschillend vertrekpunt, dat is voor mij lastig te managen.

Moet ik zelf nog iets voorbereiden voorafgaand aan de workshop?

Ja, je moet zelf zorgen voor een domeinnaam, hosting en het template. Een hosting partij heeft vaak een installatie systeem en een handleiding hoe je het zelf kunt doen.

De hosting kan je ook via ons regelen. Als je via ons de hosting regelt, dan zetten wij een kopie van de demo website voor je klaar. Dan staat jouw site al helemaal klaar voor de workshop. 

Heb je al hosting en een WordPress? Dan adviseer ik om echt met een blanco WordPress te beginnen. Omdat je wellicht plugins geinstalleerd hebt, die niet helemaal lekker werken met Divi. Daarna alvast het template te installeren volgende de instructie video’s.

Het is fijn als je foto’s en afbeeldingen verzameld hebt, je de kleurnummers en lettertypes weet van je branding (als je die hebt, anders een idee om deze vast te bepalen) En een basis voor je teksten, die je met behulp van mijn ‘Launch Now Bootcamp’ training hebt gemaakt. Ik help je hierbij met een uitgebreide checklist die je ontvangt na aankoop van de workshop.

Heb je andere vragen? Stuur dan een mail naar hello@dreambrand.nl

Bespaar jezelf een hoop tijd en frustraties, doe mee met de workshop!

Twijfel je of de workshop iets voor je is? Neem even contact op, zodat we samen kunnen kijken of dit ook geschikt is voor jouw business.