Wat een absurde tijden zijn we in beland. Het is gewoon surrealistisch… Misschien zijn jij en je business wel heel zwaar getroffen door alle maatregelen die genomen zijn door de overheid. Dat is natuurlijk super stressvol.

Misschien heb jij een business die wel door kan draaien en zit jij met hele andere vragen.” Kan ik het wel maken om geld te vragen in deze tijd?” Of “Iedereen biedt van alles gratis aan, dat moet ik nu ook doen!

Ik denk dat je vooral dichtbij jezelf moet blijven en geen rare sprongen moet maken nu. Natuurlijk kun je best iets extra’s doen voor je medeondernemers. Maar het is superbelangrijk dat er nu juist geld verdiend wordt door ondernemers die dat nog wel kunnen. Zij kunnen ervoor zorgen dat de economie wel blijft draaien. Het belastingeld gaat ook weer naar de overheid, die daar weer gedupeerden mee kan helpen. 


Samen met mijn business buddy Kim Munnecom heb ik de business buddies podcast. Wij hebben hier een podcast over opgenomen. Waarin we dus vragen als deze en andere vragen bespreken. Wellicht heb je er wat aan en kan het je helpen de juiste keuze te maken in deze tijd. 


Je kunt de podcast hieronder beluisteren, maar ook via Spotify, iTunes of Soundcloud. 

Ik heb er natuurlijk ook over nagedacht hoe ik ondernemers kan helpen met de diensten die ik aanbied.

Ik heb onlangs de training ‘Ontwerp je eigen Dream Brand’ gemaakt. Waarin ik je leer hoe je zelf je totale branding maakt. Iedereen die deze training nu koopt krijgt 30,- ex. btw korting en betaald dus geen 89,- maar 59,- ex. btw. Gebruik de code: DB30EURO 

Ook op mijn website templates met videotraining waarin ik je leer hoe je zelf de website installeert en aanpast naar jouw eigen stijl geef ik korting. Een template kun je nu kopen met 100,- ex. btw korting. Dus je betaald geen 399,- maar 299,- ex. btw. Gebruik de code: Dream100euro

En als je een training of template koopt, mag je de training ‘Ontwerp je eigen Dream Brand’ ook nog eens helemaal GRATIS aan iemand anders geven die nu thuis zit zonder inkomsten.

Wil je hier gebruik van maken, stuur mij na aankoop even een mailtje en dan stuur ik je een couponcode die je cadeau kan geven. 

Normaal gesproken werk je vooral in je bedrijf en heb je weinig tijd om aan je bedrijf te werken. Pak deze tijd nu om aan je bedrijf te werken. En zorg dat je wel zichtbaar wordt of blijft. 


Heb je vragen? Stuur me gerust een berichtje.
Zorg goed voor elkaar en jezelf! Liefs!

Wil jij een authentiek brand dat echt past bij jou en je business?

Doe dan mee aan met de training! Omdat jij mijn e-book gedownload hebt profiteer jij van extra veel korting!

van 127,- voor 97,- ex. btw.

GEBRUIK DE KORTINGSCODE: DB30EURO