Choose

WordPress & Divi website templates

Minimalistic Matter

Bij dit template ligt de nadruk op de foto’s. Hij heeft een karakteristieke A- symmetrische indeling. En heeft een authentieke touch door de subtiele lijnen en cirkels. Dit template is online in 10 stappen. Bekijk hieronder de demo en scroll even naar beneden voor alle specificaties.

 

Investering: 399,- ex. btw

of 3 termijnen van 145,- ex. btw

Mijn website heeft nu al nieuwe klanten opgeleverd, omdat ik met de tips van Yvonne de website goed vindbaar heb gemaakt.

Michelle Knoppers | elleshaarennagels.nl

Ik vraag tegenwoordig heel expliciet waarom mensen zich bij me inschrijven en met regelmaat hoor ik “je mooie website!” 

Jeanette Godtschalk | dezwangerezaak.nl

Achteraf zou ik willen dat dit eerder op mijn pad was gekomen. In 4 dagen had ik een prachtige en professioneel uitziende website.

Robbin Benschop | robbinbenschop.nl

wat is inbegrepen?

Om ervoor te zorgen dat jij snel & gemakkelijk je website kunt maken!

=

Krijg je een kant & klaar website template gemaakt in WordPress met de contentbuilder Divi + gratis licentie key, dat bespaart je 249 dollar.

=

Super eenvoudig aan te passen, denk aan het aanpassen van kleuren, lettertypes, afbeeldingen en teksten, maar ook pagina’s toevoegen en verwijderen, items verplaatsen, etc. 

=

Ik leer je in de online training in slechts 10 stappen, hoe je kleuren, lettertypes, teksten en afbeeldingen kunt wijzigen, verplaatsen of verwijderen. 

=

E-book met mijn methode om snel en gemakkelijk je webteksten te schrijven. (t.w.v. 49,-)

=

Toegang tot mijn besloten groep waarin ik je vragen beantwoord, maar je ook hulp kan krijgen van andere template gebruikers. 

=

Een lanceer checklist, waarin precies staat wat moet je checken voordat je live kunt gaan. (t.w.v. 15,-)

4 BONUSSEN over een coming soon maken, mailsysteem koppelen, Google SEO tips en elevator pitch schrijven. (t.w.v. 39,- p.s.)

WordPress & Divi website

Minimalistic Matter

Bij dit template ligt de nadruk op de foto’s. Hij heeft een karakteristieke A- symmetrische indeling. En heeft een authentieke touch door de subtiele lijnen en cirkels. Dit template is online in 10 stappen. Bekijk hieronder de demo en scroll even naar beneden voor alle specificaties.

Scroll!

Wat krijg je?

Swipe om de pagina’s te zien die inbegrepen zijn

Je krijgt bij dit template 2 verschillende varianten op de home, about, portfolio, blog, aanbod, salespage, contact, coming soon, algemene voorwaarden en een privacy- & cookies verklaring. Alle pagina’s natuurlijk mooi op elkaar afgestemd. 

Home

Home met slider

About

Aanbod

Portfolio

Blog

Salespage

Contact

Coming Soon

Neem jij hosting via ons bij Swooth?

Sla het installeren over en start meteen met customizen

Host je via ons bij Swooth dan installeren wij direct WordPress en het template voor je. Zo hoef je zelf niets te installeren, alle pagina’s zijn al aangemaakt, het menu is al ingesteld en nog veel meer. Dat scheelt je een hoop tijd en dan kun je direct starten met het vullen van jouw website. Bijna al mijn klanten maken gebruik van het goedkoopste pakket. 

Bekijk alvast de prijzen via de link hieronder. Heb je interesse? Na aankoop van het template kun je dit automatisch regelen. 

reviews

Wat klanten zeggen

Mijn website heeft nu al nieuwe klanten opgeleverd, omdat ik met de tips van Yvonne de website goed vindbaar heb gemaakt.

Michelle Knoppers | elleshaarennagels.nl

Mijn website heeft nu al nieuwe klanten opgeleverd, omdat ik met de tips van Yvonne de website goed vindbaar heb gemaakt.

Michelle Knoppers | elleshaarennagels.nl

Bekijk een demonstratie van het aanpassen

Eerst zien dan geloven!

Is dit template echt zo gemakkelijk? Gaat het aanpassen echt zo snel? Ik kan het natuurlijk vertellen, maar beter is het nog om het je te laten zien!

Bekijk hier een video van de aanpassingen in realtime. Deze video duurt 6 minuten. In 6 minuten kun je alle kleuren, afbeeldingen en lettertypes aangepast hebben. Oké, jij gaat misschien nog niet zo snel als ik in het begin? Maar al zou je er 3 dubbel zo lang over doen, hoe snel heb jij het dan aangepast? 

klanten die ook voor dit template kozen

Laat je inspireren door wat anderen ervan maken

Resultaten

Veelgestelde vragen

Voor wie zijn de templates geschikt?

De templates zijn geschikt voor ondernemers die een professionele website willen, die zorgt voor leads en klanten, maar die het budget nog niet hebben om het helemaal uit te besteden. Je kunt dit zien als een middenweg.

Kan ik het template in mijn eigen tempo vullen?

Jazeker! Ik heb er bewust voor gekozen om alle lessen direct open te zetten. De een wil namelijk direct knallen en de website zo snel mogelijk online en de ander wil er de tijd voor nemen.

Alhoewel ik wel wil adviseren er niet te lang over te doen. Vaak als je live bent merk je wat werkt bij jouw klant en wat niet. Dus wees niet te perfectionistisch! Start before you’re ready!

Wat is een contentbuilder? En waarom de Divi builder?

Een contentbuilder is een tool op je website waarmee je de website heel gemakkelijk zelf aan kan passen. Je hoeft dus niet te werken met moeilijke codes en kunt zelfs de tekst en afbeeldingen aan de ‘voorkant’ van de website aanpassen.

Ik werk met de divibuilder omdat deze super gebruiksvriendelijk is. Als je geen verstand hebt van webdesign kun je ermee werken. Maar ik als designer kan er wel hele mooie designs in maken. Dat zorgt ervoor dat je zo’n authentieke website krijgt.

Kan ik ook met een andere contentbuilder werken?

Ik werk zelf alleen met Divi. Het gebruik van 2 contentbuilder kan wel, maar wil nog weleens botsen. Ik adviseer om te kiezen voor 1 contentbuilder. Zodat er geen fouten ontstaan in je website.

Moet ik verplicht actief zijn in de facebookgroep?

Je hoeft absoluut niet actief te zijn in de facebookgroep. Deze groep is er puur als extra service. Jij mag je vragen stellen en dan kan ik je een persoonlijke hulp geven. Je mag natuurlijk wel je creaties delen in de groep voor feedback of gewoon omdat je trots bent.

blijf ik toegang houden tot de video’s en de facebookgroep?

Jazeker! Je kunt altijd inloggen in de academy om te kijken hoe iets ook alweer werkt. Daarnaast zal ik ook video’s updaten als de tools een update hebben gehad. En je kunt altijd je vraag stellen in de groep.

Wat kan ik doen als ik het template gekocht heb en er toch niet uitkom?

Ik heb een facebookgroep aangemaakt voor vragen en service. Zodra je gekocht hebt krijg je toegang. Je kan altijd je vraag stellen in de facebookgroep. Ik vind het heel belangrijk dat jij geholpen bent. Wat voor jou als heel lastig voelt is vaak voor mij een kleine moeite. Ga dus vooral niet lang zitten prutsen en stel je vraag. Daar is de groep voor.

Koet ik zelf nog iets voorbereiden voordat ik aan de slag kan?

Ja, je moet zelf zorgen voor een domeinnaam, hosting en WordPress installatie. Een hosting partij heeft vaak een installatie systeem en een handleiding hoe je het zelf kunt doen.

De hosting kan je ook via ons regelen. Als je via ons de hosting regelt, dan zetten wij een kopie van de demo website voor je klaar. Dan kun je de eerste 3 installatie stappen in de academie al overslaan.

Heb je al hosting en een WordPress? Dan adviseer ik om echt met een blanco WordPress te beginnen. Omdat je wellicht plugins geinstalleerd hebt, die niet helemaal lekker werken met Divi.

Choose

WordPress & Divi website templates

Minimalistic Matter

Heb je vragen? Mail ze dan naar hello@dreambrand.nl, we helpen je graag. Zou je graag iets meer hulp willen? Kijk dan eens op de pagina do it with me, je kunt mijn hulp al inschakelen vanaf 97,- ex. btw.  

Investering: 399,- ex. btw

of 3 termijnen van 145,- ex. btw