Doe GRATIS mee aan de ‘Launch Now Bootcamp’

Leer hoe je ijzersterke inhoud voor je website maakt, zodat websitebezoekers klant worden!

Misschien heb je jouw website ooit zelf gemaakt. Toen was je er hartstikke trots op, maar als je hem nu leest, sta je er niet meer achter. Misschien levert je website op dit moment niet voldoende klanten op. Of ben je voornemens om nu eindelijk eens die website voor je business te gaan maken.

Het maakt ook eigenlijk niet uit wat de reden is.

 In ieder geval wil jij leren hoe je een website maakt die klanten oplevert, anders was je hier nu niet. 

Jij wilt een website…

die marketing technisch klopt en voor je gaat werken.
die perfect past bij jou en jouw bedrijf
die jouw websitebezoekers snappen
die jouw ideale klanten echt aanspreekt, zodat ze klant willen worden

Doe mee aan de Launch Now Bootcamp! 

Van 28 dec t/m 1 jan ontvang jij iedere dag een mail en een video, waarin ik je precies leer wat een goede website is. Geen techniek, puur de inhoud. Van call to action tot salespage, van navigatie tot het aanspreken van je ideale klant, alles komt aan bod. 

Doe je mee? Schrijf je hier GRATIS in.

Samen zorgen we ervoor dat jouw website klaar is voor 2023!

Klaar om te knallen en inkomsten te genereren.

Kun je niet tussen kerst en oud & nieuw? No worries, de inhoud blijft nog tot 13 januari beschikbaar. 

Dit zeggen deelnemers van de vorige bootcamp:

Website templates

Heb je nog helemaal geen website, maar wil je die wel?

Je kunt gewoon meedoen met je eigen website, maar wil je een nieuwe? Dan is dit misschien interessant voor jou. De hele maand december kun je mijn website templates kopen met een GRATIS Pick My Brain call van 30 min t.w.v. 75,- ex. btw. De inhoud van de bootcamp sluit natuurlijk naadloos op de website templates aan. De templates zijn al helemaal ingericht op de opbouw die ik jou ga leren. Dus het vullen wordt een makkie. Termijnbetaling mogelijk.

Wat is de ‘Launch Now Bootcamp’ precies?

Een week waarin ik je precies leer wat goede inhoud voor je website is die klanten oplevert. Of je nu je website (weer) helemaal up to date wil maken! Of wanneer je net begint met je website, dat maakt niets uit.

Van 28 december t/m 1 januari, in 4 dagen pakken we iedere dag een onderdeel van de website aan en op dag 5 een live Q&A. Zodat jij daarna live kan! En het nieuwe jaar start met een frisse nieuwe website.

 

Wat gaan we doen?

Onderwerpen die we onder andere bespreken zijn, wat zet je op de website? En wat op welke pagina’s? Hoe bouw je de pagina’s juist op? Wat is een goede navigatie? Hoe kan ik mijn blogs, vlogs, podcasts of gratis download integreren? Dit komt allemaal uitgebreid aan bod.

Hoe gaan we het doen?

Iedere dag een mail met een video over het onderwerp. Je krijgt een bijbehorend e-book met extra uitleg. Je kunt je vragen stellen in een besloten facebookgroep onder de video en ik geef op de laatste dag een live Q&A waarin ik antwoord geef op al je vragen

Lanceren maar!

Op de laatste dag mag je lanceren. Het is niet verplicht, maar om te stimuleren dat je website nu echt af komt, geef ik 5 websitechecks t.w.v. 75,- ex. btw weg.  Alle info en de facebookgroep blijven t/m 13 januari beschikbaar.

De bootcamp is helemaal GRATIS!

“Samen maken we een site waar je trots op bent, omdat hij precies vertelt wat jij wilt vertellen. En dat zorgt natuurlijk voor klanten!”

Yvonne Lagewaard 

Deze bootcamp is voor jou als je…

$

je website nog stééds niet online hebt!

$

je website al wel online hebt, maar het gevoel hebt dat hij geen klanten oplevert

$

je schaamt voor je website

$

het gevoel hebt dat je nog niet het maximale uit je website haalt

$

wilt weten of je website nog wel wat verbetering kan gebruiken

$

je vragen wilt stellen over je website aan een expert

Het maakt namelijk niet uit… of je al een website hebt of nog helemaal niets. Het maakt ook niet uit of hij al online is of dat hij nog op ‘Coming Soon’ staat. Het maakt zelfs niet uit of je je website bij mij hebt gekocht of bij iemand anders.

Ik ga je helpen met ijzersterke inhoud voor jouw website.

Voor de mensen die nog geen website hebben of die twijfelen over een nieuwe website? Je kunt de hele maand december mijn website templates kopen met een GRATIS Pick My Brain call van 30 min t.w.v. 75,- ex. btw. De inhoud van de bootcamp sluit natuurlijk naadloos op de website templates aan. De templates zijn al helemaal zo ingericht om van bezoekers klanten te maken. Alles over de templates vind je hier

Laat het maken van je website je niet meer tegenhouden om je doelen en dromen te bereiken & doe helemaal GRATIS mee!

Veelgestelde vragen

Wanneer is de Bootcamp?

De Bootcamp is van maandag 28 december t/m 1 januari. Maar de inhoud en de facebookgroep blijvend de hele maand januari beschikbaar. Dus mocht die week je niet uitkomen, maar ergens in januari wel, dan kun je toch meedoen.

Waarom is de Bootcamp gratis?
Juist omdat het nu niet zo’n makkelijke tijd is. En vooral voor de kleine ondernemers. Wist je dat het percentage ondernemers dat gestopt is dit jaar veel hoger is dan voorgaande jaren? Dat raakt mij dus echt enorm!

Daarom geef ik de ‘Launch Now Bootcamp’ helemaal GRATIS!

Wat kost de Bootcamp?

Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om mee te doen organiseer ik de bootcamp helemaal gratis!

En als je ziet hoe waardevol het is, zou het ook niet gek zijn als ik hier geld voor zou vragen.

Dat is een no-brainer als je het mij vraagt. 

Voor wie is deze bootcamp niet?

Deze bootcamp is niet voor mensen met een uitgebreide webshop, zoals kleding, sierdaden, etc. Dat soort websites hebben echt een andere inhoud nodig. 

Als je twijfelt of het wat voor jou is, stuur even een mailtje naar yvonne@dreambrand.nl 

Waarom is de Bootcamp de laatste week van 2020?

Ik heb een onderzoekje gedaan onder geinteresseerden en deze week had de voorkeur. Omdat de meesten deze week juist hun handen wat meer vrij hebben. Maar omdat ik snap dat sommigen ook lekker vrij willen zijn, laat ik de content en de facebookgroep de hele maand januari online.

Moet mijn website aan bepaalde eisen voldoen?

Ik geef je tips en leg alles uit over de inhoud  en aan de hand daarvan mag je zelf je website gaan wijzigen of laten wijzigen. Het gaat puur om de inhoud. Dus nee, het maakt niet uit wat voor een website je hebt.

Moet ik zelf nog iets voorbereiden voordat we starten?

Je hoeft niets voor te bereiden. Maar ik geef altijd meer dan ik van te voren beloof, dus als je je op tijd aanmeldt, krijg je nog wat extra’s vooraf waar je al mee aan de slag kan als je zou willen. 😉

Waarom is de Bootcamp op facebook?

Ik heb getwijfeld tussen instagram en facebook. Ik ben zelf namelijk meer Instagram gericht. Maar op Instagram kan ik alleen zelf afbeeldingen, video’s en content plaatsen en niet de leden van de groep. Ik kan me voorstellen dat er vragen komen waarbij een afbeelding of zelfs een video handig is om e.a.a. te laten zien. Dat kan wel op facebook.

Moet ik verplicht actief zijn in de facebookgroep?

Je hoeft absoluut niet actief te zijn in de facebookgroep. Deze groep is er puur als extra service. Jij mag je vragen stellen en dan kan ik je een persoonlijke hulp geven. Je mag natuurlijk wel delen waar je mee bezig bent in de groep voor feedback of gewoon omdat je trots bent.

Hoe lang hou ik toegang tot de Bootcamp?

De facebookgroep blijft t/m 13 januari online. En je kunt je vragen dan nog steeds stellen. Omdat ik begrijp dat niet iedereen de week van oud&nieuw mee kan doen, blijft het dus langer beschikbaar.

Heb je andere vragen? Stuur dan een mail naar hello@dreambrand.nl

Loop niet langer klanten mis en doe mee!

Samen maken we een website waar je trots op bent en die klanten oplevert!

Je kunt helemaal GRATIS meedoen!

Dus waar wacht je nog op? Zie ik je tijdens de Bootcamp? Schrijf je hieronder in!