“Ik stuur mensen liever naar mijn social media dan naar mijn website!”

Dit kreeg ik letterlijk gemaild van een klant. En het is niet de eerste keer dat ik dit hoor.

Ik zie het veel om me heen. Social media helemaal up to date, de website achterhaald en onprofessioneel. Of soms is er zelfs nog helemaal geen website. We zetten heel makkelijk hele verhalen op social media, maar die website aanpassen of maken blijft een struggle en blijven we uitstellen. Herken je dit?

Doe dan GRATIS mee aan deLaunch Now Bootcamp’.

Van 28 december t/m 1 januari ga ik je leren wat je op je website zet. Geen techniek, puur de inhoud. Zodat je jouw nieuwe of aangepaste website in januari kunt lanceren en je nu geen klanten meer misloopt.

En als je toe bent aan een complete nieuwe website, dan heb ik ook nog iets tofs voor je.

“Ik stuur mensen liever naar mijn social media dan naar mijn website!”

Dit kreeg ik letterlijk gemaild van een klant. En het is niet de eerste keer dat ik dit hoor.

Ik zie het veel om me heen. Social media helemaal up to date, de website achterhaald en onprofessioneel. Of soms is er zelfs nog helemaal geen website. Die website aanpassen of maken blijft een struggle en blijven we uitstellen. Herken je dit?

Doe dan GRATIS mee aan deLaunch Now Bootcamp’.

Van 28 december t/m 1 januari ga ik je leren wat je op je website zet. Geen techniek, puur de inhoud. Zodat je jouw nieuwe of aangepaste website in januari kunt lanceren en je nu geen klanten meer misloopt.

Schrijf je hier in!

Waarom meedoen aan de ‘Launch Now Bootcamp’?

Die website voelt voor veel ondernemers als een blok aan het been. Dat komt omdat de meesten het lastig vinden om een website te maken. Veel ondernemers hebben ook het idee dat die website nauwelijks klanten oplevert. 

Wat zet ik erop? Wat is een goede opbouw? Welke pagina’s heb ik nodig? Hoe zorg ik ervoor dat de bezoekers die op mijn website komen over gaan tot kopen? Omdat je het niet goed weet, voelt het als heel moeilijk en zie je er als een berg tegenop. Waardoor je het maken of aanpassen steeds maar weer uitstelt. Dat vind ik zo zonde, want dat kost je gewoon klanten! Bijna al mijn klanten komen via mijn website. Dus als je jouw website niet maakt of up to date hebt, dan laat je echt geld liggen. 

Daarom heb ik de ‘Launch Now Bootcamp’ bedacht. Samen gaan wij ervoor zorgen dat die website er nu eindelijk komt en helemaal klopt! Dat het een site wordt waar je trots op bent, omdat hij precies vertelt wat jij wilt vertellen. En dat hij natuurlijk klanten oplevert!

Ik heb deze bootcamp al eens eerder gedaan en toen deden er maar liefst 50!! onderneemsters mee. Het was een fantastische week, ik denk dat de reactie hieronder voor zich spreken. 

En de bootcamp is helemaal GRATIS! 

Dit zeggen deelnemers van de vorige bootcamp:

Website templates

Heb je nog helemaal geen website, maar wil je die wel?

De hele maand december kun je mijn website templates kopen met een GRATIS Pick My Brain call van 30 min t.w.v. 75,- ex. btw. De inhoud van de bootcamp sluit natuurlijk naadloos op de website templates aan. De templates zijn al helemaal ingericht op de opbouw die ik jou ga leren. Dus het vullen wordt een makkie. 

Wat is de ‘Launch Now Bootcamp’ precies?

Een week waarin ik je precies leer wat goede inhoud voor je website is die klanten oplevert. Of je nu je website (weer) helemaal up to date wil maken! Of wanneer je net begint met je website, dat maakt niets uit.

Van 28 december t/m 1 januari, in 4 dagen pakken we iedere dag een onderdeel van de website aan en op dag 5 een live Q&A. Zodat jij daarna live kan! En het nieuwe jaar start met een frisse nieuwe website. 

 

Wat gaan we doen?

Onderwerpen die we onder andere bespreken zijn, wat zet je op de website? En wat op welke pagina’s? Hoe bouw je de pagina’s juist op? Wat is een goede navigatie? Hoe kan ik mijn blogs, vlogs, podcasts of gratis download integreren? Dit komt allemaal uitgebreid aan bod.

Hoe gaan we het doen?

Iedere dag een mail met een uitgebreide video over het onderwerp. Je krijgt een bijbehorend e-book met extra uitleg. Je kunt je vragen stellen in een besloten facebookgroep onder de video en ik geef op de laatste dag een live Q&A waarin ik antwoord geef op al jullie vragen

Lanceren maar!

Op de laatste dag mag je lanceren. Het is niet verplicht, maar om te stimuleren dat je website nu echt af komt, krijgen 5 mensen die op een originele manier delen op social media dat ze meedoen, een website check! Alle info en de facebookgroep blijven t/m 13 januari beschikbaar.

De bootcamp is helemaal GRATIS!

Dat is toch een no-brainer?

“Samen maken we een site waar je trots op bent, omdat hij precies vertelt wat jij wilt vertellen. En dat zorgt natuurlijk voor klanten!”

Yvonne Lagewaard 

Deze bootcamp is voor jou als je…

$

je website nog stééds niet online hebt!

$

je website al wel online hebt, maar het gevoel hebt dat hij geen klanten oplevert

$

je schaamt voor je website

$

het gevoel hebt dat je nog niet het maximale uit je website haalt

$

wilt weten of je website nog wel wat verbetering kan gebruiken

$

je vragen wilt stellen over je website aan een expert

Het maakt namelijk niet uit… of je al een website hebt of nog helemaal niets. Het maakt ook niet uit of hij al online is of dat hij nog op ‘Coming Soon’ staat. Het maakt zelfs niet uit of je je website bij mij hebt gekocht of bij iemand anders.

Ik ga je helpen met een ijzersterke inhoud voor jouw website.

Voor de mensen die nog geen website hebben of die twijfelen over een nieuwe website? Je kunt de hele maand december mijn website templates kopen met een GRATIS Pick My Brain call van 30 min t.w.v. 75,- ex. btw. De inhoud van de bootcamp sluit natuurlijk naadloos op de website templates aan. De templates zijn al helemaal zo ingericht om van bezoekers klanten te maken. Alles over de templates vind je hier

Laat het maken van je website je niet meer tegenhouden om je doelen en dromen te bereiken & doe helemaal GRATIS mee!

Wat klanten zeggen

”Mijn nieuwe website heeft mij nu al klanten opgeleverd omdat ik met de tips van Yvonne de site goed vindbaar heb gemaakt.”

Michelle Knoppers | elles-haarennagels.nl |Kocht een website template

Wat klanten zeggen

”De service van Yvonne heb ik als top ervaren. Als ik met een vraag zat, reageerde ze heel snel via de facebookgroep.”

Patricia de Blanken | patriciadenblanken.nl | Kocht een website template

Wie ben ik?

Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat jij je kan richten op jouw droom business!

Met 10 jaar ervaring weet ik dat dat ondernemen soms echt niet makkelijk is. Ik zie vaak dat mensen worstelen met hun branding en marketing & website. Want wist jij veel dat je als ondernemer ook ineens verstand van dat soort zaken moest hebben! Maar als jij niet weet hoe je jezelf of jouw bedrijf neer moet zetten, wat voor uitstraling erbij hoort en hoe je jouw doelgroep kan bereiken, dan wordt het steeds minder leuk en voor sommige ondernemers zelfs een reden om de handdoek in de ring te gooien.

Dat wil ik voorkomen. Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat je je kan richten op het uit laten komen van je dromen. Bezig te zijn met jouw passie. Ik maak dromen en ideeën visueel en creëer een fantastisch brand & online omgeving die precies passen bij wie jij bent. Daarnaast leer ik je hoe je jouw doelgroep aan moet spreken. Dan blijft ondernemen en je dromen najagen wel leuk!

Ps: Je snapt nu ongetwijfeld hoe ik op de naam voor mijn eigen merk ben gekomen……Dream Brand! 

Veelgestelde vragen

Wanneer is de Bootcamp?

De Bootcamp is van maandag 28 december t/m 1 januari. Maar de inhoud en de facebookgroep blijvend de hele maand januari beschikbaar. Dus mocht die week je niet uitkomen, maar ergens in januari wel, dan kun je toch meedoen.

Waarom is de Bootcamp gratis?
Juist omdat het nu niet zo’n makkelijke tijd is. En vooral voor de kleine ondernemers. Wist je dat het percentage ondernemers dat gestopt is dit jaar veel hoger is dan voorgaande jaren? Dat raakt mij dus echt enorm!

Daarom geef ik de ‘Launch Now Bootcamp’ helemaal GRATIS!

Wat kost de Bootcamp?

Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om mee te doen organiseer ik de bootcamp helemaal gratis!

En als je ziet hoe waardevol het is, zou het ook niet gek zijn als ik hier geld voor zou vragen.

Dat is een no-brainer als je het mij vraagt. 

Voor wie is deze bootcamp niet?

Deze bootcamp is niet voor mensen met een uitgebreide webshop, zoals kleding, sierdaden, etc. Dat soort websites hebben echt een andere inhoud nodig. 

Als je twijfelt of het wat voor jou is, stuur even een mailtje naar yvonne@dreambrand.nl 

Waarom is de Bootcamp de laatste week van 2020?

Ik heb een onderzoekje gedaan onder geinteresseerden en deze week had de voorkeur. Omdat de meesten deze week juist hun handen wat meer vrij hebben. Maar omdat ik snap dat sommigen ook lekker vrij willen zijn, laat ik de content en de facebookgroep de hele maand januari online.

Moet mijn website aan bepaalde eisen voldoen?

Ik geef je tips en leg alles uit over de inhoud  en aan de hand daarvan mag je zelf je website gaan wijzigen of laten wijzigen. Het gaat puur om de inhoud. Dus nee, het maakt niet uit wat voor een website je hebt.

Moet ik zelf nog iets voorbereiden voordat we starten?

Je hoeft niets voor te bereiden. Maar ik geef altijd meer dan ik van te voren beloof, dus als je je op tijd aanmeldt, krijg je nog wat extra’s vooraf waar je al mee aan de slag kan als je zou willen. 😉

Waarom is de Bootcamp op facebook?

Ik heb getwijfeld tussen instagram en facebook. Ik ben zelf namelijk meer Instagram gericht. Maar op Instagram kan ik alleen zelf afbeeldingen, video’s en content plaatsen en niet de leden van de groep. Ik kan me voorstellen dat er vragen komen waarbij een afbeelding of zelfs een video handig is om e.a.a. te laten zien. Dat kan wel op facebook.

Moet ik verplicht actief zijn in de facebookgroep?

Je hoeft absoluut niet actief te zijn in de facebookgroep. Deze groep is er puur als extra service. Jij mag je vragen stellen en dan kan ik je een persoonlijke hulp geven. Je mag natuurlijk wel delen waar je mee bezig bent in de groep voor feedback of gewoon omdat je trots bent.

Hoe lang hou ik toegang tot de Bootcamp?

De facebookgroep blijft t/m 13 januari online. En je kunt je vragen dan nog steeds stellen. Omdat ik begrijp dat niet iedereen de week van oud&nieuw mee kan doen, blijft het dus langer beschikbaar.

Heb je andere vragen? Stuur dan een mail naar hello@dreambrand.nl

Loop niet langer klanten mis en doe mee!

Samen maken we een website waar je trots op bent en die klanten oplevert!

Je kunt helemaal GRATIS meedoen!

Dus waar wacht je nog op? Zie ik je tijdens de Bootcamp? Schrijf je hieronder in!