Super bedankt!

Yay! Jij doet mee aan de Launch Now Bootcamp!

Super goed dat je meedoet. Jij bent op weg naar een fantastische website die je met trots gaat lanceren! Samen gaan wij ervoor zorgen dat die website helemaal top wordt en klanten op gaat leveren. Het duurt misschien nog even voor de Bootcamp start, maar als jij je nu al helemaal wilt verdiepen in een website die klanten oplevert, dan kun je hieronder alvast mijn gratis e-book ‘7 tips om je website te professionaliseren’ downloaden.

Misschien heb je je website ooit zelf gemaakt…

Toen was je er hartstikke trots op, maar in de loop van de tijd is er zoveel aangepast, dat de eenheid nu ver te zoeken is. Jouw website is niet meer representatief voor jouw bedrijf. Je staat er gewoon niet meer achter. Je hebt alleen geen idee wat er nu precies anders moet. 

Ik zie veel ondernemers veel tijd en energie stoppen in het maken van een website, maar doordat er een paar essentiele dingen niet kloppen mist de website die professionele uitstraling. Super frustrerend natuurlijk en zonde van je kostbare tijd! En wat misschien nog wel het vervelendst is… potentiële klanten haken af omdat ze de waarde niet zien van wat jij biedt. 

In mijn e-book vertel ik je precies welke 7 onderdelen cruciaal zijn voor die professionele uitstraling.

 

Als je de 7 tips uit mijn gratis e-book toepast op je website, weet ik zeker dat dit jou moeiteloos de meest leuke klanten op gaat leveren!

Heb je het gevoel dat…

$

er iets niet klopt aan je website, maar je weet niet precies wat je anders zou moeten doen?

$

je website je nu geen klanten oplevert en je eigenlijk niet goed weet hoe je daarvoor kan zorgen?

$

de eenheid op je website ver te zoeken is, maar je hebt geen idee hoe je dit anders kunt doen?

$

jouw website niet respresenatief meer is voor je bedrijf en wil je weten hoe het beter kan?

$

je met je website niet de juiste klanten aantrekt, klanten waar je blij van wordt en die echt passen bij jouw product of dienst?

Ga dan aan de slag met de 7 tips om je website te professionaliseren uit mijn e-book. 

Wat klanten zeggen

”“Mijn nieuwe website heeft mij nu al klanten opgeleverd omdat ik met de tips van Yvonne de site goed vindbaar heb gemaakt. ”

Michelle | elles-haarennagels.nl

“Ik stuur mensen liever naar mijn social media dan naar mijn website”

Dit is letterlijk een zin uit een mailtje van een onderneemster die bij mij aan de bel trok. Zij is niet de eerste die dit tegen me heeft gezegd. Het inspireerde mij om dit e-book te schrijven.

Het hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn om jouw website de professionele uitstraling te geven die echt past bij jouw business. Je moet alleen even weten waar je precies op moet letten.

Dat leer je dus in mijn e-book. 

Pas vandaag nog 1 van deze tips toe op je website!

Download het e-book via het formulier hieronder!