Micky Jooren, inmiddels een begrip in de visagie branche. Na jarenlang zelf als top visagist gewerkt te hebben voor televisie en magzines, is ze meer dan 20 jaar geleden haar eigen school gestart. En met heel veel succes. De workshops en cursussen zitten altijd vol!

 

Om de potentiele leerlingen een goede indruk te geven heeft ze mij gevraagd om video’s te maken van haar lessen. Ze geeft les op een prachtlocatie, een oude sfeervolle kerk midden in Tilburg. Dat maakt het voor mij is videograaf al direct een stuk makkelijker. Video afgewisseld met foto’s en ik heb huisstijl elementen erin terug laten komen. Hieronder zie je het resultaat.

Ook maak ik op regelematige basis drukwerk voor haar. Denk aan folders, brochures, diploma’s en waardebonnen. Ook hiervan heb ik wat voorbeelden bijgevoegd.