Ik kan zo enthousiast worden van gepassioneerde ondernemers! Ik krijg vaak te horen dat mensen blij en geïnspireerd zijn na een gesprek met mij. Dat geldt voor mij dus ook! Als ik met iemand praat die zoveel passie heeft voor zijn of haar business, dan ga ik daar helemaal in mee! Dat inspireert mij ook ontzettend! ⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Onlangs had ik dus zo’n afspraak, met Bianca van der Horst. Als iemand gepassioneerd is in alles wat ze doet, dan is zij het wel! Zij is initiatiefneemster van de Gebaren Challenge. Een online training om gebaren te leren. Samen hebben wij haar branding, website en academie gemaakt. Bianca staat te popelen om haar mooie missie opnieuw, maar met nieuwe branding, met de wereld te delen. Je kunt je nu al aanmelden, maar vanaf 1 februari start de training.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hier een #sneakpeek van de stijl of ga naar de website, gebarenchallenge.nl