Val op online met een professionele website die echt bij je past!

Jij bent uniek! Jouw bedrijf is uniek. Maar hoe onderscheid je je nou in deze overvolle online wereld? Je bent je bedrijf gestart, omdat je een passie had. Je wilt je bezig houden met je passie, maar je moet je ineens bezighouden met online zichtbaar zijn, marketing, webdesign. Dat is iets waar je van tevoren niet over nagedacht had. That’s where I come in!

Mijn website heeft nu al nieuwe klanten opgeleverd, omdat ik met de tips van Yvonne de website goed vindbaar heb gemaakt.

Michelle Knoppers | elleshaarennagels.nl

Ik vraag tegenwoordig heel expliciet waarom mensen zich bij me inschrijven en met regelmaat hoor ik “je mooie website!” 

Jeanette Godtschalk | dezwangerezaak.nl

Achteraf zou ik willen dat dit eerder op mijn pad was gekomen. In 4 dagen had ik een prachtige en professioneel uitziende website.

Robbin Benschop | robbinbenschop.nl

Gratis e-book 5 tips om te starten met je website

Wil jij zelf je website maken en heb je geen idee waar je moet beginnen?

Ik maak al sinds 2009 websites voor klanten, dus ik kan wel zeggen dat ik weet waar ik het over heb en ik ga je helpen! Speciaal voor jou heb ik een startersgids gemaakt. Maak een vliegende start met jouw website! 

Swipe!

DIY website templates

Wil jij zelf een professionele website maken?

Voor de meeste starters & kleine ondernemers is uitbesteden nog geen optie en zal je daarom zelf aan de slag moeten. Maar je wilt natuurlijk wel een professionele website die er mooi uitziet en ook marketing technisch goed in elkaar zit, zodat die website je consistent klanten oplevert.

De kant & klare website templates, met online training, waarin je leert hoe je hem helemaal aan kan passen en vullen, zijn de perfecte oplossing voor jou!

Swipe!

website maken Met een klein beetje hulp

Wil jij jouw website super snel online?

Kies dan voor 1 van de opties om het samen met mij te doen. We kunnen de website voor je vullen in 1 dag. Heb je behoefte aan hulp met de teksten en de inhoud? Boek dan een samenwerksessie van 4 uur. Of ik kan je helpen met de puntjes op de i tijdens een zoom call. Ook zijn er regelmatig groepsworkshops en masterclasses. 

Je website uitbesteden

Ben jij jouw website ontgroeid en ben jij toe aan een level up?

Misschien heb jij je website ooit zelf gemaakt of heel lang geleden laten maken, maar je merkt dat je website niet meer bij je past. het is een doorn in het oog, je schaamt je zelfs een beetje als je potentiële klanten door moet verwijzen naar je huidige website. Zelf je website bijhouden of laten bijhouden door een VA vind je prima, maar het zelf maken… dat wil je niet meer. 

Dan ben jij echt toe aan een level up met je website. Ga dan voor een op maat gemaakt website die perfect past bij waar jij en je business nu staan en die natuurlijk helemaal zo ingericht is, dat hij klanten oplevert! 

reviews

Wat klanten zeggen

Michelle Knoppers
Michelle Knoppers
2023-08-26
Mijn website heeft nu al nieuwe klanten opgeleverd, omdat ik met de tips van Yvonne de website goed vindbaar heb gemaakt.
Contact | GebarenChallenge
Contact | GebarenChallenge
2023-08-24
Ik werk al ruim 5 jaar samen met Yvonne omdat zij gewoon de mooiste websites maakt. De eerste VIP dag die ik met haar had luisterde ze goed naar wie ik ben, wat ik mooi vind, en ook wat mijn doel was met de website. Het logo en de huisstijl die ze maakte waren gelijk helemaal raak. Wekenlang scrollde ik elke dag door m’n eigen website omdat ik niet kon geloven dat die echt van mij was 🙂 En het werkte! Al meer dan 48.000 cursisten (!) hebben zich ingeschreven via mijn website. De website is in vijf jaar tijd al meerdere keren geüpgraded met nieuwe kleuren net naargelang ik ook groeide en mijn visie zich ontwikkelde, en ook hierin was Yvonne opnieuw onmisbaar. Wat ik bijzonder vind is dat Yvonne altijd het beste wilt voor jou en jouw bedrijf. Dit kenmerkt haar manier van werken, en ik raad het dus zeker aan om met haar samen te werken!
Marije Mainassy
Marije Mainassy
2023-08-24
Nooit gedacht dat ik zelf een website kon maken, maar met het template Minimalistic Matter is het gelukt! Wel mede door de ondersteuning van Yvonne, af en toe liep ik echt vast en door de tips en hulp van Yvonne is mijn website zo goed als af en kan bijna live!
Chantal van Delden
Chantal van Delden
2023-08-24
Je probeert mij oprecht te helpen, niet alleen als klant maar vooral als mens. Je bent niet pusherig om iets te verkopen. Je stimuleert positief en weet vaak de juiste vragen te stellen. Je werpt een ander licht op kwaliteiten van mensen om het beste in zichzelf naar boven te halen, of je organiseert een bootcamp en zegt rake dingen in je podcast die mij weer aan zetten wanneer ik weer eens verstrikt ben geraakt in mijn perfectionisme. Aan je template en bijbehorende academy ligt het niet. Maar dankzij al jouw extra input en waarde daar omheen lukt het mij om mijn eigen website voor elkaar te krijgen.
Debra van der Heide
Debra van der Heide
2023-08-10
Yvonne heeft mijn verwachtingen overtroffen. De website die ze voor mij heeft gemaakt past perfect bij wie ik ben en wat ik uit wil stralen met mijn bedrijf. Hierdoor trek ik beter klanten aan! Ik kan haar iedereen aanraden. Heel erg bedankt Yvonne voor jouw inzet en de samenwerking!
Marloes Jacobs
Marloes Jacobs
2023-08-03
Samen met Yvonne heb ik mijn website gemaakt in 1 dag! Yvonne is echt een expert, weet wat ze doet en heeft oog voor detail. Dat verschil zie je terug in de website. De dag samen was super waardevol: efficiënt en ook nog eens heel gezellig. Ik kan iedereen een samenwerking met Yvonne aanbevelen!
Nicolien Lettinga
Nicolien Lettinga
2023-07-11
Met behulp van Yvonne haar templates heb ik zowel mijn eigen website als online academie zelf gebouwd. De ondersteuning in de vorm van video's en downloads zijn zeer duidelijk en zelfs als je er met deze tools even niet uitkomt is het mogelijk om al je vragen te stellen en extra ondersteuning te ontvangen. Naast het feit dat technisch alles goed in elkaar zit zien de templates er ook nog eens prachtig uit én is het mogelijk om ze helemaal naar je eigen wens en huisstijl te stylen. De investering die ik heb gedaan in de templates zijn echt van meerwaarde geweest voor mijn bedrijf!
Carolijn Roelofs
Carolijn Roelofs
2023-07-10
Yvonne is een vakvrouw als het gaat om brand design en vormgeving van websites. Sinds ik met haar heb gewerkt levert mijn website continue klanten op.
Nicolien Pronk
Nicolien Pronk
2023-06-29
Yvonne en ik hebben samen in 1 dag mijn website gemaakt! Hoe fijn is dat? Echt een aanrader!
Mandy de Koning - Peters Rit
Mandy de Koning - Peters Rit
2023-06-29
Super fijne training waarin goed wordt uitgelegd hoe je de aangeschafte templates kunt gebruiken. Verschillende video's van Yvonne waarin ze de instellingen uitlegt en tips geeft voor het bouwen van je website. Ze legt alles heel duidelijk en helder uit. Mijn website stond super snel online en ziet er professioneel uit. Echt een aanrader!

“Een mooi kleurtje, wat info en een paar knoppen maken het niet meteen een goede website!”

– Yvonne Lagewaard-

Waarom ik de persoon ben die je kan helpen!

Laat die online presence maar aan mij over, richt jij je op het helpen van je klanten!

Ik zie zoveel ondernemers struggelen met alle zaken die niet bij hun passie of talent horen. Als je voor jezelf begint moet je ineens boekhouder, sales expert, content creator, webdesigner en nog zoveel meer zijn. Daar had je geen rekening mee gehouden toen je je business startte. Voor sommigen is dit zelfs een reden om de handdoek in de ring te gooien. Dat wil ik voorkomen. Ik hou van mensen die voor hun dromen gaan en daarom vol passie hun business starten. Dat is waarom ik juist die doelgroep het liefst help.

En ik weet ook dat jij jouw ideale klant echt kan helpen. Maar dat het hem vooral zit in hoe breng je dit nu over op jouw potentiële klant? Hoe zorg je ervoor dat die website helemaal jou uitstraalt en dat jouw websitebezoeker ook daadwerkelijk wil kopen. Dat is nou precies mijn expertise. Dat maakt dat jij en ik een super team zijn.

Blog & podcast

Ik deel al mijn kennis met jou!

#97 | Gratis vs. betaald

#97 | Gratis vs. betaald

In deze podcast wil ik het met je hebben over een vraag die ik best vaak krijg, of met enige regelmaat hoor. En dat is, "Hey, adviseer jij om eerst aan de slag te gaan met een gratis template?" Ja, dat is natuurlijk wel een beetje partijdig, want ik verkoop betaalde...

#96 | Waarom je als starter een hele specifieke klant moet hebben

#96 | Waarom je als starter een hele specifieke klant moet hebben

Een cruciaal aspect van het opzetten van een succesvolle start-up: het bepalen van jouw ideale klant. Ik ga je uitleggen waarom het hebben van een specifieke doelgroep essentieel is voor het aantrekken van klanten en het opbouwen van jouw merk. Ik deel mijn inzichten...