Merk je dat jouw website (bijna) geen klanten oplevert?

Meld je aan voor een gratis website check en ik deel met jou wat jij mag verbeteren

Hé kennisondernemer of dienstverlener!

Merk jij dat je website nauwelijks klanten oplevert? Misschien vraag je je zelfs weleens af waarom je hem eigenlijk hebt. Klanten komen bij jou via via, je hebt nog nooit gehoord dat iemand spontaan op je website is beland en direct interesse had in jouw aanbod. 

Misschien heb je je website ooit zelf gemaakt en toen was je er hartstikke trots op, maar eigenlijk heeft hij nooit echt voor je gewerkt. Misschien heb je je website ooit laten maken, maar wat toen werkte werkt nu gewoon niet meer en je hebt geen idee waar het hem precies in zit. 

 Als je je herkend in bovenstaande, vraag dan mijn GRATIS websitecheck aan. Ik maak al sinds 2009 websites en zie direct op welke punten jij je website zou kunnen verbeteren, zodat jouw website ook gaat zorgen voor klanten. Ik geef je dan ook direct toepasbare tips. Ik ben altijd eerlijk en direct, maar dat is wat jou uiteindelijk die website op gaat leveren die voor inkomsten zorgt.

Meld je hier GRATIS aan!

 

Let op! Deze website check is voor kennisondernemers en dienstverleners, niet voor webshops die fysieke producten verkopen 

Herken je dit?

De website check is voor jou als je…

=

merkt dat je geen tot weinig klanten uit je website haalt

=

het gevoel hebben dat je website achterhaald is

=

het idee hebt dat je maar wat doet op je website en advies wilt van een expert

=

je mensen liever naar social media stuurt omdat je je schaamt voor je website

=

Je ziet dat je wel bezoekers krijgt, maar dat ze uiteindelijk niet kopen

=

je kennisondernemers of dienstverleners bent, dus niet als je uitgebreide webshop wilt.

reviews

Wat klanten zeggen

Waarom ben ik dé persoon om jou te helpen?

  • Ik ben al sinds 2009 met heel plezier marketeer en webdesigner, ik heb al heel wat ontwikkelingen in de business meegemaakt.
  • Wat mij uniek maakt is dat ik techniek, design en marketing beheers, waardoor ik voor jou op alle 3 de vlakken advies kan geven en deze met elkaar kan laten samenwerken.
  • Ik heb al honderden ondernemers geholpen met het maken van een website. Daarom weet ik precies wat werkt en wat niet werkt op een website. 
  • Ik ben altijd eerlijk en direct, daar heb jij het meeste aan. Zie mij als de dokter die het beste met je voorheeft, maar het ook eerlijk zegt als je iets moet veranderen aan je gewoontes.
  • Ik enorme passie heb voor kleine ondernemers, ik zie dat er zoveel meer bij komt kijken als je gaat ondernemen en weet dat dat echt een struikelblok kan zijn. daarom wil ik juist die doelgroep helpen.

Laat mij jouw website eens onder de loep nemen en je krijgt direct toepasbare tips om je website te verbeteren.

Meld je aan voor de gratis websitecheck!

Meld je GRATIS aan voor de website check!

Via het formulier hieronder!